Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι ο Εδεσσαϊκός (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο Μακεδονικός πήρε το ντέρμπι κορυφής επικρατώντας με σκορ 2-0 του Εδεσσαϊκού και κέρδισε επιπλέον έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής, εκεί όπου βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος αφήνοντας πίσω του την ομάδα των καταρρακτών με 12 βαθμούς.


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ στο 27΄με σουτ εκτός περιοχής το οποίο έπιασε ο Χασάνογλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτα του Τεντζέρη, ανοίγοντας το σκορ κι ενώ νωρίτερα στο 7’ ο Σπαρτιάτης απείλησε τους γηπεδούχους, με την κοντινή προβολή του να περνάει μόλις άουτ, ενώ στο 36’ απείλησαν και οι γηπεδούχοι με τον Τσουκάνη να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα να φεύγει άουτ.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Τσουκάνη στο 56’ να εκτελεί με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.


Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 88’ με τον Ταουσιάνη να βρίσκει με μακρινό σουτ το οριζόντιο δοκάρι.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τσιλίκας, Δεδονάκης (Καβάλας), Σαββόγλου (Ξάνθης)


Συνθέσεις:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Πολύζος, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Ζαννάκης, Καράμπελας, Τοπούζης, Γαρύφαλος, Τσουκάνης.


Αγωνίστηκαν και οι Μπρατσιάνι, Δοξάκης, Κεφαλάς, Ασήμογλου, Γκίζiλης


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: (Άγγελος Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Μαυρόπουλος, (63’ Κεραμυδάς), Νικολαΐδης, (63’ Αηδονίδης), Αβραμίδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Κατικαρίδης, (46’ Τεμερτζόγλου), Κυζιρίδης, Σπαρτιάτης, (52’ Ταουσιάνης), Ντόγος, (80’ Φουδούλης).













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365