Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπός: Από 10€ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πιερικό την Τετάρτη 24/11

Διαβάστε παρακάτω:

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πιερικό την Τετάρτη (24/11 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαιας, για την 4η αγωνιστική της SuperLeague 2 Betsson και για το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα, ενημέρωσε ο Αλμωπός το φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να παρευρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Διαβάστε παρακάτω:

Εισιτήρια:

15 ευρώ (Σκεπαστή θύρα) 

10 ευρώ (Ανοιχτή θύρα)

Τα εκδοτήρια του Σταδίου και οι Θύρα θα ανοίξουν μία (1) ώρα πριν τον αγώνα. Στα εκδοτήρια θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ημέρα με κόστος: 120 ευρώ για την ανοιχτή θύρα και 200 για την κλειστή θύρα.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Για την είσοδο θα είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ (ταυτότητα ή δίπλωμα). 

Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR (72 ωρών) ή Rapid Test (48 ωρών). 

Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365