Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπός: Με έναν τερματοφύλακα, χωρίς Γκαγιέντος και με 18 ποδοσφαιριστές η αποστολή για τον Πιερικό

Δείτε την αποστολή

Με έναν τερματοφύλακα στην αποστολή θα αντιμετωπίσει ο Αλμωπός τον Πιερικό, εξαιτίας της απουσίας του Παϊτέρη. 


Επιπλέον για ένα ακόμα παιχνίδι ο Γιώργος Τυριακίδης δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε έναν εκ των καλύτερων του παικτών, του Αργεντίνου μέσου  Γκαγιέντος, ο οποίος παρόλο που δεν έχει κάποιο τραυματισμό, έχει παίξει σε όλα τα φιλικά και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε επίσημο παιχνίδι, ούτε έχει βρεθεί σε αποστολή. 


Σημαντική είναι και η απουσία του Σουλιώτη ο οποίος είναι τραυματίας.


Επίσης ο σύλλογος θα παραταχτεί με 18 ποδοσφαιριστές, αφού δεν συμπληρώνει 20αδα.


Δείτε την αποστολή:



23 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά είχε ή ομάδα κι ένα μαγγιζη τί έγινε υπάρχει αυτός ο παίχτης στον Αλμωπο και αν ναι γιατί δεν τόν έχει στα πλάνα ο προπονητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστούμε aridaia365 που στηρίζεις την ομάδα όπως και κάθε κάτοικος της Αλμωπίας.Φέτος μόνο στηρίζουμε.Κριτική του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραγιαννιδη ούτε το επίσημο σάιτ του αλμωπου δεν κάνει τέτοιο αναλυτικό ρεπορτάζ...και μην ανησυχείς και ο γκαγιεγος θα παίξει και η ομάδα θα πάει καλά και ο πόνος σου θα μεγαλώνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επίσημο site δεν κάνει καν ρεπορτάζ. Αν έκανε θα ξέραμε γιατί δεν παίζει. Επίσης δεν έχω κανένα πόνο. Εσύ που γράφεις είσαι κομπλεξιλος και νομίζεις οποίος δεν σας χαϊδεύει τα αυτιά είναι εχθρός σας.

      Διαγραφή
  4. Κοτιδης Παναγιώτης23 Νοεμβρίου 2021 στις 10:16 μ.μ.

    Το μόνο που προσπαθεί να κάνει το συγκεκριμένο άρθρο σου είναι να δημιουργηθεί πρόβλημα.
    Αντί να γράφεις διθυραμβικές κριτικές για τις επιτυχίες της ομάδας προσπαθείς απλά να δημιουργήσεις πρόβλημα.
    Δεν είπες πουθενά ότι στην ομάδα έχουν έρθει παικταραδες με γεμάτες χρονιές σε β Εθνική τα προηγούμενα χρόνια.
    Δε γράφεις ότι η ομάδα γράφει ιστορία με τη συμμετοχή στη Β Εθνική με όλους τους αντιπάλους να προέρχονται από πρωτεύουσες νομών.
    Δεν γράφεις για τις εξαιρετικές κριτικές που παίρνει από όλους τους αντιπάλους απλά προσπαθείς να σπείρεις ζιζάνια.
    Δεν ξέρω το λόγο που το κάνεις.
    Να ξέρεις όμως ότι υπάρχουμε και εμείς,οι φίλαθλοι που αγαπάμε την ομάδα χωρίς γκρίνια και μιζέρια.
    ΥΓ1:Η ομάδα θα σωθει σίγουρα στη Β Εθνική και θα κάνει πολλές εκπλήξεις με τις μεγάλες ομάδες...
    ΥΓ2:Όπως κρίνεται η ομάδα κρίνονται και τα γραφόμενα όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!

      Διαγραφή
    2. Καταρχήν Παναγιώτη για ποιον λόγο να γράφω διθυραμβικές κριτικές, για τη νίκη με τον Πόντο? Ωραία νοοτροπία, να χαϊδεύω αυτά και να κάνω διθυραμβικά σχολεία χωρίς να υπάρχει λόγος. Υπάρχουν όλοι που γλείφουν, διαβάστε εκείνους. Επίσης δες το άρθρο μας για τον αγώνα κυπέλλου μέσα στην Καρδίτσα, καθώς και τα επόμενα που ακολούθησαν να δεις τι έλεγα για την ομάδα, αλλά η μνήμη σου αποδεικνύετε επιλεκτική. Επίσης λες για τις μεταγραφές και τους ποδοσφαιριστές, όλες τις επίσημες ανακοινώσεις του συλλόγου για τις μεταγραφές που έλεγαν και το βιογραφικό των παικτών τις βάλαμε, από κει και πέρα όλοι κρίνονται στο γήπεδο. Επίσης δεν προσπαθώ να σπειρω ζιζάνιο, το θέμα γκαγιεντος καίει όλους τους φιλάθλους του συλλόγου αλλά απάντηση δεν έχει πάρει κανείς, για ψάξτο καλύτερα να δεις ποιοι έχουν ευθύνες που δεν παίζει ο καλύτερος κατ εμέ ποδοσφαιριστης του συλλόγου. Μιλάς για σωτήρια που δεν υπάρχει καν σαν συζήτηση γιατί την θεωρώ δεδομένη.
      Επίσης στο επιλεκτικό γραπτό σου δεν σε είδα να σχολιάζεις τον αποκλεισμό του site μας από τους αγώνες, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο. Βασικά όχι στην Βόρεια Κορέα μπορεί συμφωνούν με τέτοιες τακτικές.
      Και να σε πω και κάτι, πρέπει κάποιος να δώσει απάντηση γιατί δεν παίζει ο Γκαγιεντος;
      Εγω κρίνονται για το γραπτό μου, η κριτική είναι αποδεχτεί είτε καλή, είτε κακή. Αυτοί που δεν θέλουν την κριτική έχουν το θέμα, όχι εγώ. Και επίσης το θέμα με την διοίκηση του Αλμωπου πριν λίγο καιρό δεν ξεκίνησε καν από κριτική, πάρε με καμία μέρα τηλ αφού ενδιαφέρεσαι τόσο να σου πω τι έχει γίνει.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    3. Κοτιδη βγάλε τα κυανολευκα γυαλιά γιατί εκτός από το γεγονός ότι τα βλέπεις όλα όπως θες, λες και βλακειες.

      Διαγραφή
    4. Παναγιώτη η ομάδα παίζει δεύτερη εθνικη δεν παίζει τοπικό όπως ήσουν πρόεδρος. Η κριτική πρέπει πάντα να γίνεται, όσοι δεν την αντέχουν ας ασχοληθούν μόνο με τις προσωπικές τους δουλειές. Όσο γι αυτό που λες ότι το site πρέπει να γράφει διθυραμβικές κριτικές, απλά είναι από μόνο του γελοίο και αν το διαβάσεις πάλι θα καταλάβεις τι πατάτα έγραψες

      Διαγραφή
    5. Παναγιώτη πρόβλημα δημιουργούν στην ομάδα όσοι δεν έχουν λύσει το θέμα του Αργεντινού, όχι το 365 που εύλογα και διακριτικά θέτει το θέμα. Πρέπει η διοίκηση και το 365 να τα βρουν. Καλό θα κάνει σε ολους. Επίσης είναι απαράδεκτο να μην αφήνουν τοπικό ΜΜΕ να μην μπει στο γήπεδο

      Διαγραφή
    6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΜΩΠΑΡΑ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΜΩΠΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ

      Διαγραφή
    7. Κοτιδη το τερμάτισες

      Διαγραφή
  5. Θά παρακαλούσα τό 365 κατεβάσει τούς τόνους λίγο έτσι κανεις κακό στην ομάδα καί δείχνεις τό αντίθετο από αυτό πού θέλεις,γι αυτό το λόγο σέ έκοψαν, νά κάνεις κριτική για λάθη αλλά όχι επίθεση κατά μέτωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνω επίθεση κατά μέτωπο. Και για να τελειώνει το θέμα. Πριν λίγο καιρό ποδοσφαιριστές του περσινού ροστερ του Αλμωπου έβγαλαν ανακοίνωση ότι είναι απλήρωτοι, η συγκεκριμένη ανακοίνωση υπάρχει σε άλλα 10 site, αν πατήσεις στο Google "απλήρωτοι Αλμωπός" θα την βρεις. Εμείς λοιπόν ανεβάσαμε αυτή την ονομαστική ανακοίνωση των παικτών και όταν εγώ προσωπικά πήγα σε μέλος της διοίκησης για να του ζητήσω την θέση του συλλόγου, αυτό το μέλος με απειλούσε με μηνύσεις χωρίς λόγο και αιτία, για μια ονομαστική ανακοίνωση άλλων που εμείς απλά αναδημοσιευσαμε. Μάλλον στην διοίκηση ήθελαν να το αποκρύψουμε, αλλά εμείς δεν λειτουργούμε με τέτοιες τακτικές. Σκέψου οποτε ποιος έχει το πρόβλημα και ποιος απλά κάνει την δουλειά του. Το θέμα ήταν μεταξύ των παικτών και του συλλόγου και απειλούσαν εμάς και είναι και ο λόγος που δεν θα μπούμε στο γήπεδο.
      Και για να σας το κάνω λίγο πιο απλό για να το καταλάβετε με μια πολιτική χροιά. Φανταστείτε να έβγαζε ανακοίνωση ο Μπίνος κατά του του Μπατση, να την ανεβαζαμε στο site μας και ο Μπάτσης αντί να τα βάλει με τον Μπίνο που έγραψε την ανακοίνωση, να τα βάζει με το site που την δημοσίευσε.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    2. Κοιτα μπωρει να εχεις δικιο αλλα μην βγαζεις χολη γιατι μονος το ειπες οτι εβγαλες ανακοινοση για παιχτες απληρωτους απο περσι,ομως ξερεις τι εκανες αφησες φετος αλλους και ολο αυτο εγεινε επειδη τρεχανε να βρουνε λεφτα για αδειοδοτησεις και να κλεισουν παιχτες οταν η πολιτεια περνει λεφτα απο το ποδοσφαιρο και δεν δινει αυτα περιμεναν,εσεις εξω απο τον χορο κριντε αντι να βοηθατε, 36 χρονια εχει να δει τετεια κατηγορια σταματατε την γκρινια και βοηθηστε την ομαδα εστω και ηθικα.

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου εμεις δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση των παικτών. Δεν την βγάλαμε εμεις. Το θέμα ειναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του Αλμωπού, εμεις απλά δημοσιεύσαμε αυτούσια την ανακοίνωση και όταν ζητήσαμε και την άποψη της ομάδας δεχθήκαμε χωρίς λόγο απειλές για μήνυση.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    4. 11:32 η διοίκηση του Αλμωπου το κραταει μανιάτικο, όχι ο Καραγιαννιδης, αν το κρατουσε ο Καραγιαννιδης δεν θα έγραφε για τους αγώνες και δεν θα ζητούσε να τραβήξει τον αγωνα. Ας κατεβουν λιγο απο το καλάμι τους εκει στην διοίκηση και ας παραδεχτούν τα λάθη τους.

      Διαγραφή
  6. Κοτιδης Παναγιώτης23 Νοεμβρίου 2021 στις 11:32 μ.μ.

    Δεν εχει λογική το να μας στέλνεις να διαβάσουμε τους άλλους.
    Έχω επιλέξει το δικό σου blog για την καθημερινή μου ενημέρωση.
    Δεν με ενδιαφέρει σταληθεια τι έχει γίνει με τη διοίκηση και έχεις κόντρα.
    Αυτή τη κόντρα όμως δεν είναι ωραίο να την βγάζεις σε ένα άρθρο που θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους του Αλμωπου πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς.
    Θεωρείς δεδομένη την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του Αλμωπου (σωτηρια)
    Θεωρείς δεδομένη την νίκη με τον Απόλλωνα.
    Γιατί?
    Γιατί προφανώς κάτι έχει γίνει σωστά.
    Για να τελειώνουμε και να μην κουράζουμε .
    Έχουμε μεγάλο αγώνα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι.
    ΥΓ:Στη θέση του Γκαγιεντος υπάρχουν ο Τριανταφυλλάκης και ο Πέττας τους οποίους πρέπει να σεβόμαστε γιατί είναι παιχταραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη αγωνιστική κριτική δεν έχω κανει φέτος, την θεωρώ την ομάδα πολύ καλή... Ο Γκαγιέντος δεν παίζει για εξωαγωνιστικούς λόγους (θεμα με το δελτίο), η αναφορά στο πρόσωπο του δεν εχει να κανει με αγωνιστικη κριτική.
      Ο Πέττας ειναι τραυματίας και δύσκολα να παίξει έστω και αλλαγη αύριο. Επίσης μπορούν όλοι αυτοί να παίξουν μαζι αν ειναι καλά, αυτό θα το κρίνει ο προπονητής, ο οποίος έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο, αλλα επειδή εχω δει καποια φιλικά με του Αλμωπου στα οποία έπαιξε ο Γκαγιέντος, θεωρώ πως είναι πολύ απαραίτητος για την ομάδα, ασε που και λόγο ηλικίας ειναι ο πιο έμπειρος παίκτης.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
  7. ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΕΟΤΕΡΑ,ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΚΑΤΙ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παναγιώτη τα σχόλια σου είναι άκυρα. Το θέμα του Αργεντινού δεν είναι αγωνιστικό, αλλά έχει θέμα με το δελτίο το οποίο η διοίκηση αν λειτουργούσε σωστά θα έπρεπε να το είχε λύσει από το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλιστα 11:32.να δουλεύεις εσύ σε μια εταιρεία απλήρωτος επειδή η εταιρεία έδωσε τα χρήματα στις οφειλές της σε ικα ,εφορία, ενφια κτλ.
    Κ συ περίμενε όταν πάρει τα λεφτά να στα δώσει.
    Δουλεύεις έτσι εσύ;
    Οι περσινοι που δουλεψαν έτσι έφαγαν πιστόλι κ ακόμα περιμένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ πού ξέρεις ότι δεν τα πήρανε τά λεφτά τους,ναι αυτό που λες νηστικό Αρκούδι δεν χορεύει αλλά ας μας πεις τά πήραν ή δεν τά πήραν τά λεφτά τους; λοιπόν καλή η κριτική αλλά νά είναι καί επικοδομητικη.Καλα θά κάνει καί η διοίκηση νά κάνει τίς υποχρεώσεις της προς τούς παίχτες τούς νυν και πρώην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365