Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Ευχαριστήριο

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην κ.Φωτοπούλου Στέλλα π. Διευθύντρια του Κ.Υ.Αριδαίας για την πολύτιμη δωρεά στο σχολείο μας ενός projector.


Η κ.Φωτοπούλου με την παραπάνω προσφορά της αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στο εκπαιδευτικό έργο με την υποστήριξη των νέων τεχνολογιών. Η αξιόλογη και αξιέπαινη πράξη της  ευχόμαστε και ελπίζουμε να βρεί μιμητές στο μέλλον.


Για τη Σχολική κοινότητα
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Σωτηριάδης Συμεών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365