Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ανεμβολίαστο περίπου το 40% των εργαζομένων στους Δήμους της ΠΕ Πέλλας (Στοιχεία ανά Δήμο)

Στοιχεία ανά Δήμο

Ανεμβολίαστο παραμένει περίπου το 40% των δημοτικών υπαλλήλων στους Δήμους της Π.Ε. Πέλλας, ενώ συνολικά σε όλους τους Δήμους της χώρας το ποσοστό των ανεμβολίαστων εργαζομένων είναι στο 30%, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΕΔΕ.


«Με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και επεξεργάστηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, από τους 108.913 εργαζόμενους που υπηρετούν στους 332 Δήμους, έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει οι 74.884 ( ποσοστό 70 %), ενώ 34.029 είναι υπόχρεοι στο να υποβάλλονται σε rapid test.», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΚΕΔΕ, επισημαίνοντας επιπλέον ότι «με βάση τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, σε 176 Δήμους το ποσοστό των εμβολιασμένων ή νοσήσαντων εργαζομένων είναι πάνω από 70 %. Σε 125 είναι άνω του 60 %, σε 29 άνω του 50% και μόλις σε δύο είναι κάτω από 50 %».


Η ΚΕΔΕ μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα αρχείο υπό τον τίτλο «ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ».


Τα στοιχεία στους 4 Δήμους της Π.Ε. Πέλλας

Ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανεμβολίαστων υπαλλήλων σε όλα τη χώρα διαθέτει ο Δήμος Σκύδρας, με το αντίστοιχο ποσοστό να είναι στο 49%. Στην χαμηλότερη θέση βρίσκεται ο Δήμος Έδεσσας με ποσοστό ανεμβολίαστων υπαλλήλων στο 32%.


Αναλυτικά τα στοιχεία για τους 4 Δήμους της Π.Ε. Πέλλας έχουν ως εξής:

Δήμος Αλμωπίας: 231 υπηρετούντες, 94 υπόχρεοι rapid test, 137 εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, 59% ποσοστό των υπηρετούντων

Δήμος Έδεσσας: 241 υπηρετούντες, 77 υπόχρεοι rapid test, 164 εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, 68% ποσοστό των υπηρετούντων

Δήμος Πέλλας: 533 υπηρετούντες, 202 υπόχρεοι rapid test, 331 εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες,  62% ποσοστό των υπηρετούντων

Δήμος Σκύδρας: 160 υπηρετούντες, 78 υπόχρεοι rapid test, 82 εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, 51%  ποσοστό των υπηρετούντων.


Πηγή: Karatzova.com

4 σχόλια:

  1. Οι Πόντιοι συνήθως το παίζουν πολύ πατριώτες , άρα μπλα μπλα .. δεν εμβολιάζονται Σκυδρα Νεοχωρι, ριζο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 365 τώρα αυτό το σχόλιο δεν θεωρείται ρατσιστικό για τους Πόντιους?

      Διαγραφή
    2. Λες και ειναι μορφωμενος για να ξερει

      Διαγραφή
  2. Χρήστο Μπάτση,δήμαρχε Αλμωπίας,αληθεύει ότι αντιδήμαρχος σου είναι ανεμβολιαστος; Πόσοι από το δημοτικό συμβούλιο είναι ανεμβολιαστοι; Πόσο συμβάλλετε με ενέργειες σας να πείσετε τους ανεμβολιαστους δημότες να εμβολιαστουν; Υπάρχουν και άλλα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365