Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Βόλος: 49χρονος, αρνήθηκε τη διασωλήνωση και πέθανε

Παρά το ότι το οξυγόνο στον οργανισμό του βρισκόταν στα χαμηλότερα επίπεδα, ο ίδιος αρνήθηκε να διασωληνωθεί

«Αρνητής» μέχρι το τέλος της ζωής του, παρέμεινε Βολιώτης που «έφυγε» από κορονοϊό. Παρά το ότι το οξυγόνο στον οργανισμό του βρισκόταν στα χαμηλότερα επίπεδα, ο ίδιος αρνήθηκε να διασωληνωθεί.


Ο 49χρονος Βολιώτης, που έφυγε από τη ζωή από κορονοϊό, είχε προσβληθεί από τον ιό, όμως δεν ήθελε να πάει στο Νοσοκομείο Βόλου, γεγονός που επιβάρυνε την υγεία του.


Την Παρασκευή, έφτασε στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου με... ανύπαρκτο οξυγόνο και μάλιστα υπήρξε αντίδραση και στο να διασωληνωθεί, κάτι που δεν συνέβη.


Έτσι, παρέμεινε «αρνητής» μέχρι τέλους, με τον θάνατό του να είναι αναπόφευκτος, με τον 49χρονο να χάνει τη μάχη τα ξημερώματα.


Εξάλλου, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο Βόλος συνεχίζει να μετρά θανάτους, με 6 ανθρώπους να χάνουν την ζωή της μέσα στο Σαββατοκύριακο.


Συγκεκριμένα, το Σάββατο έφυγαν από την ζωή πέντε ηλικιωμένοι και τα ξημερώματα ο 49χρονος άντρας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

3 σχόλια:

  1. Αφού ήταν αρνητής γιατί πήγε στο νοσοκομείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς έχει πολύ ανεγκέφαλο κόσμο , αναρωτιέμαι τι λένε στα παιδιά τους….Να ακούνε πχ το δάσκαλο ή όχι; Όχι στο δίπορτο φίλοι μου ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε εγκεφαλε εσύ μπορείς να μου πεις στον μαραθώνιο Αθηνών πού έγινε δεν κολλούσαν εκεί και κολλάνε στις παρελάσεις πού αυτές ακυρωσανε; Φαρισαίοι υποκριτές σάν νά μήν μας τά λέτε καλά, είναι αυτό πού λέει ό λαός με λένε Ρίζο καί όπως θέλω τά γυρίζω.Εσυ έξυπνε Έλληνα δεν κατάλαβες κάτι αυτοί οι άνθρωποι που δεν θέλουν νά εμβολιαστούν δεν τό κάνουν γιατί είναι χαμηλού επιπέδου αλλά γιατί οι κύριοι Βασιλακοπουλοι δεν τούς πεισανε από την αρχή, είναι λοιπόν όλο ειξης αφηξης καί με πληρωμένα λεφτά από εμάς καί τωνανεμβολιαστων,γι αυτό δεν μας πεις εσύ αν θά πάει ή όχι στο νοσοκομείο, άιντε μάθαμε τώρα πολυξεροι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365