Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του ο ΑΣ Γιαννιτσα

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης - Γιάννης Τοπαλίδης | www.top-sport.gr
Εντός έδρας ήττα υπέστη η ομάδα της Κοζάνης, το απόγευμα της Κυριακής (14-11-21) από τα Γιαννιτσά, με σκορ 1-0, χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Σαμαράς.


Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.


Οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους σε ακόμα ένα παιχνίδι, αφού αυτή είναι η δεύτερη εντός έδρας ήττα στην φετινή χρονιά, μένοντας με μόλις 2 βαθμούς χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Με δέκα παίχτες τελείωσε το ματς η Κοζάνη.


Από την άλλη, η ομάδα των Γιαννιτσών, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει αυτή τη νίκη ως την «τέλεια ληστεία», αφού με μόλις δύο τελικές σε όλο το παιχνίδι, απέδρασε με το διπλό από την Κοζάνη, παίρνοντας μία τεράστια νίκη.


«Ντεμπούτο» με την φανέλα της Κοζάνης στην Γ Εθνική έκανε ο 16χρονος τερματοφύλακας Θανάσης Μπίκος, αφού ο Κυριακίδης ήταν εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού. Βέβαια αυτό το ντεμπούτο δεν ολοκληρώθηκε όπως θα το ήθελε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αφού στο 55ο λεπτό, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού έκανε πέναλτι στον Σαμαρά, θέλοντας να σώσει την ομάδα του από ένα σίγουρο γκολ. Καταχειροκροτήθηκε από το γήπεδο, καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια.


Στα αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος οι παίχτες του κύριου Παπαβασιλείου, είχαν συνολικά τρεις τελικές προσπάθειες για γκολ στη αντίπαλη εστία, χωρίς να ικανοποιήσουν με την εμφάνισή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν μπορούσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί κόντρα στην ομάδα των Γιαννιτσών, η οποία επέλεξε να κάνει ένα παιχνίδι υπομονής, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στην άμυνα, δείχνοντας πως δεν θέλει να δεχτεί γκολ, ενώ στην επίθεση δεν έβγαλε ούτε μία τελική προσπάθεια.


Στο δεύτερο μέρος τα Γιαννιτσά κέρδισαν πέναλτι και σκόραραν στο 55ο λεπτό και μάλιστα είχαν και αριθμητική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της αποβολής του Μπίκου. Η κακή επιθετική εικόνα της Κοζάνης συνεχίστηκε, αφού έδειχνε πως δεν έβρισκε λύσεις στην επιθετική της γραμμή. Η είσοδος των Μπάρο, Τσώτσο και Ψιάνο άλλαξαν λίγο την κατάσταση, αλλά οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί από ο 80ο λεπτό και μετά και έτσι μοιραία ήρθε ακόμα μία ήττα.


Να τονίσουμε πως οι άνθρωποι της Κοζάνης διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους διαιτητές, φωνάζοντας κυρίως για μία φάση στα τελευταία λεπτά, με τον Βαλεντίνο Μπάρο να βγαίνει σε τετ α τετ και τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει φάουλ στον αμυντικό.


Η πρώτη καλή φάση θα έρθει στο 12ο λεπτό, με τον Κωστούλα να κάνει κάθετη μπαλιά, αλλά το πλασέ του Καραγιάννη θα αποκρουστεί από τον Μούτσα.


Στο 29ο λεπτό, ο Μπίντσης θα χάσει μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει με κοντινό σουτ, αλλά ο Μούτσα θα αποκρούσει την μπάλα.


Στο 33’ ο Ιορδανίδης με κεφαλιά θα αναγκάσει των πορτιέρο των  Γιαννιτσών σε ακόμα μία απόκρουση, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη.


Αυτές οι τρεις φάσεις ήταν ότι καλύτερο είδαμε στο πρώτο ημίχρονο.


Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό, ο Μπίκος θα ανατρέψει τον Σαμαρά μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι, βγάζοντας μάλιστα και κόκκινη κάρτα στον νεαρό τερματοφύλακα.


Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίχτης που το κέρδισε, με τον Σαμαρά να ευστοχεί στο 60o λεπτό, για το 1-0 των Γιαννιτσών.


Στο 67ο λεπτό, ο Πελτέκης με ωραίο σου έξω από την περιοχή θα απειλήσει για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Προφυλλίδης  που είχε περάσει στην θέση του Μπίκου, θα αποκρούσει εντυπωσιακά την μπάλα.


Η Κοζάνη μπορεί να πίεζε για την ισοφάριση, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τελική φάση, με την πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να έρχεται στο 86ο λεπτό. Ο Τσώτσος με κεφαλιά πάσα θα βρει μέσα στην περιοχή τον Μπάρο, ο οποίος με γυριστό δυνατό σουτ δεν θα μπορέσει να σκοράρει, αφού ο Μούτσα θα αποκρούσει την μπάλα.


Στο 90ο λεπτό, ο Ιορδανίδης θα απειλήσει με γυριστό σουτ, αλλά ο Μούτσα θα μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.


Η τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης, θα έρθει στο 93ο λεπτό, με τον Αρσενίδη να πασάρει στον Ιορδανίδη, ο οποίος με σουτ θα απειλήσει, αλλά ο Μούτσα θα μπλοκάρει και πάλι την μπάλα.


Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφτασαν τους 10 βαθμούς και σκαρφάλωσαν στην 2η θέση.


Από την άλλη, η ομάδα της Κοζάνης παρέμεινε στους δύο βαθμούς, και πρέπει πλέον να δει τι φταίει, μετά τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα.


Την επόμενη αγωνιστική, έρχεται το μεγάλο «ντέρμπι», κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Κοζάνη: (Παπαβασιλείου) Μπίκος, Πιριτζάους, Ρογγότης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Μπακάλης (Αρσενίδης), Μπίντσης (59’ Προφυλλίδης), Ιορδανίδης, Καραγιάννης (Τσώτσος), Μαυροματίδης (61’ Ψιάνος), Κωστούλας (61’ Μπάρο)


Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Μπαμπαλης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος, Πελτέκης, Χατζόπουλος (75’ Ζαχαριουδάκης), Σαμαράς (63’ Τασιώνας), Τσιάκαλος (87’ Χατζηαλεξιάδης), Δεληχατζής (75’ Πλατσιωτάς), Χαραβητίδης, Πρέτσι


Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:



































Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης - Γιάννης Τοπαλίδης | www.top-sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365