Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Δείτε τις 50 ομαδες που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΣ Πέλλας

Ανακοίνωση
Απόφαση ΓΓΑ και επικυρωμένος κατάλογος σωματείων με δικαίωμα ψήφου.

ΠΡΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ

Έδεσσα 18-11-2021
Αρ.Πρωτ.156

Κύριε Πρόεδρε ,
Σας κοινοποιούμε έγγραφο της Γ.Γ.Α. με θέμα : <<Επικύρωση καταλόγου σωματείων εχόντων δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΛΛΑΣ στις 29-11-2021>>, προκειμένου να λάβετε γνώση .

Σας γνωρίζουμε ότι με βάση το καταστατικό της ΕΠΣ Πέλλας απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και ψήφου στην επικείμενη Ε.Γ.Σ. είναι η εξόφληση τυχόν οικονομικών οφειλών προς την ΕΠΣ Πέλλας.

Απόφαση ΓΓΑ.

Eπικυρωμένος κατάλογος σωματείων με δικαίωμα ψήφου.





3 σχόλια:

  1. Δηλαδή μας λέτε ότι μακεδονικός Έδεσσας σταυροδρόμι Καρυώτισσα Λουτράκι θα ψηφίσουν ενώ δεν υπάρχουν καθόλου στα πρωταθλήματα μας
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ η Τραπεζούντα με ένα τμήμα 8,9 πόσο χρ. μωρά ψηφίζει!!
    Κάθε εκλογές η κάτοχος CL Τραπεζούντα είναι εδώ.
    Υ.Γ Ευχής έργο στις επόμενες εκλογές να μην έχουν τα πρωταθλήματα 15-20 ομάδες.
    Καληνύχτα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εκάστοτε εκλογική διαδικασία έχει και τους όρους. Η εκτίμηση πολλών, μην αναφέρω όλοι, είναι ότι η διοίκηση του κ. Αντωνίου και το επιτελείο του που αποτελείται από ακούραστους εργάτες έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας.
    Αυτο το Δ.Σ έχει συμβάλει στα μέγιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365