Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Επιστολή Προέδρου Δόξας Μελισσίου προς τον Βουλευτή Γ. Καρασμάνη για τις επιχορηγήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων

Επιστολή
Αξιότιμε κύριε Βουλευτά, επανερχόμενοι σε παλαιότερο αίτημα μας, εκφράζοντας όλα τα σωματεία του Νομού, αναφορικά με την επιχορήγησή μας από το Υφυπουργείο Αθλητισμού για το 2021, σας αναφέρουμε τα παρακάτω:

Η πανδημία έχει "στραγγαλίσει" τα ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία δαπανούν τεράστια ποσά, πάνω από τις οικονομικές τους δυνάμεις για Rapid και Self test, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε με απόσυρση από τις αγωνιστικές μας δραστηριότητές.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού με ανακοίνωσή πριν το καλοκαίρι, είχε διαβεβαιώσει τα σωματεία ότι τον Αύγουστο θα γίνει η επιχορήγηση των αθλητικών Φορέων.

Κύριε Βουλευτά, παρακαλούμε για την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σας, προκειμένου να ενημερωθούν τα σωματεία για τον ακριβή χρόνο και το ακριβές ποσό της επιχορήγησης.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο  Πρόεδρος ΜΑΣ ΔΟΞΑ Μελισσίου

Βασίλειος Παναγιωτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365