Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Σημαντικές ενημερώσεις για τους κτηνοτρόφους - Γράφει ο Γεωπόνος - Μελετητής Ιωάννης Γεωργίου

Διαβάστε τα κείμενα του Γεωπόνου - Μελετητή Γιάννη Γεωργίου

Διαβάστε την ενημέρωση από τον Γεωπόνο - Μελετητή Ιωάννη Γεωργίου:


Ετήσια απογραφή του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για έτος 2021


Στο πλαίσιο των απαιτούμενων διοικητικών / διασταυρωτικών ελέγχων για τον υπολογισμό πληρωμής βοσκοτοπικών δικαιωμάτων ενημερώνονται οι κτηνοτρόφοι όπως οφείλουν να ολοκληρώσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων μέχρι και τη Τετάρτη  15-12-2021 για το έτος εφαρμογής 2021.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει και  μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας minagric ,με τη χρήση των κωδικών minagric, χωρίς να είναι απαραίτητη η προσέλευσή του στις οικείες κτηνιατρικές υπηρεσίες και η προσκόμιση του μητρώου της εκμετάλλευσής του.


Εκδόθηκαν οι καταστάσεις κατανομής επιλέξιμων βοσκοτόπων στην Πέλλα για το 2021


Προς ενημέρωση των κτηνοτρόφους της περιοχής μας , έχουν εκδοθεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2021.

καλούνται οι κτηνοτρόφοι των οποίων η έδρα της εκμετάλλευσής τους βρίσκεται στο  νομό Πέλλας, να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας, 1 ο χλμ Αριδαίας-Τσακώνων απέναντι από το super market Γαλαξίας, προκειμένου να λάβουν γνώση σχετικά με τα στοιχεία της κατανεμηθείσας έκτασης και να υποβάλουν τυχόν αιτήματα για χωροταξική ανακατανομή. Κτηνοτρόφοι που δε θα ανταποκριθούν εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος θεωρείται ότι αποδέχονται την κατανομή ως έχει και  αποποιούνται του δικαιώματος ένστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνα επικοινωνίας  είναι: 23840-21330.


Εξισωτική αποζημίωση – Πώς και μέχρι πότε θα υποβληθούν οι ενστάσεις


Αναρτήθηκε η εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη διαύγεια σχετικά με τη καταλητική ημερομηνια και  διαδικασία  υποβολής ενδικοφανης προσφυγής (ένστασης κατά των αποτελεσμάτων εξισωτικής).

Το διάστημα υποβολής των ενστάσεων ξεκινάει από την  Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 με καταλυτική ημερομηνία την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου. 

Η υποβολή θα πραγματοποιείται απευθείας από τον ενδιαφερόμενο παραγωγό με τη χρήση των προσωπικών του κωδικών, αποκλειστικά μέσω της οθόνης «Υποβολή Ενδικοφανούς Προσφυγής» της Καρτέλας Αγρότη που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, είτε από τα γραφεία ΚΥΔ.


ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ - ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365