Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Από την Πέλλα στην ΕΠΣ Χανίων ο Ντίνος Σιδηρόπουλος

Ο 31χρονος διαιτητής παίρνει μεταγραφή στην ΕΠΣ Χανίων

Ο Ντίνος Σιδηρόπουλος εντάσσεται στην δύναμη της ΕΠΣ Χανίων.

Ο 31χρονος διαιτητής παίρνει μεταγραφή στην ΕΠΣ Χανίων, προερχόμενος από την ΕΠΣ Πέλλας, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα βρίσκεται στα Χανιά από ‘δω και στο εξής. Πρόκειται για διαιτητή ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι “ενεργός” στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα φέτος έχει “σφυρίξει” ήδη ένα παιχνίδι για τον 4ο όμιλο, την περασμένη Κυριακή κιόλας, ανάμεσα σε Εθνικό Σοχού-Αγροτικό Αστέρα, που έληξε ισόπαλο 0-0. Στις 29 Αυγούστου είχε διευθύνει και ματς για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων-Ηρακλή Αμπελοκήπων όπου βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου με 1-0.

Ο Σιδηρόπουλος έχει διευθύνει 44 ματς σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, 4 ακόμα Super League 2 (ή Football League τότε), κάτι που συνέβη τη σεζόν 2017-18, ένα από τα οποία ήταν το Τρίκαλα-Εργοτέλης 0-3 στις 25 Μαΐου 2018 για την 34η αγωνιστική, ενώ ακόμα έχει διευθύνει και 3 ματς στο Κύπελλο.

Ενας έμπειρος ουσιαστικά διαιτητής που αναμένεται να διευκολύνει τους ορισμούς την αρμόδια Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων.

Ο πρώτος ορισμός που προκύπτει για τον Κώστα Σιδηρόπουλο στα Χανιά είναι για τη Β’ κατηγορία στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ασπίδα-Αστέρα Χαλέπας, που διεξάγεται το Σάββατο στο Ναύσταθμο.

Πηγή: athlitiko.gr

11 σχόλια:

  1. Κουράγιο συνάδελφοι διαιτητες εκεί στα Χανιά με τον προβληματικό.μονο με τον εαυτό στον καθρέφτη δεν έχει μαλώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφυγε ο καλύτερος διαιτητής του νόμου μας,Ντίνο δεν ξέρω τι λένε άλλοι αλλά είσαι δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι χαρά έχω, δε λέγεται18 Νοεμβρίου 2021 στις 7:53 μ.μ.

    Θα γλιτώσει το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Πέλλας από έναν κάκιστο διαιτητή και αλαζόνα άνθρωπο που όλα του τα κόμπλεξ τα έβγαζε στους ποδοσφαιριστές. Που στέλνουμε συστατική επιστολή? Ένα mail από ΕΠΣ Χανίων παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη απώλεια για την διαιτησία της Πέλλας.σταματησαν πόλλοι διαιτητές,την έκανε και ο Σιδηροπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλος Γιουματζιδη18 Νοεμβρίου 2021 στις 8:04 μ.μ.

    Συμφωνώ με τον 7:07,αν φύγει ο Φωτιάς στην Αθήνα ,θα ανοίξει ο δρόμος για τον Γιουματζιδη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασχολουμε χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο νομό μας και βλέποντας τους ορισμούς βλέπω ότι φέτος τα παράτησαν οι Ατζαμιδακης,Γιάγκος,Τρυψιανης,Σιπκας,Κουκουλης,Δεμερτζής χ,Δεμερτζής Ν ,Καρατζάς,Βαμβακας Φ,Μπουρλουτσκι,Σγουρός, και τώρα Σιδηρόπουλος και Αρεστης οι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ,Ο ΘΩΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρά διαιτητής είναι.Καλη συνέχεια Ντίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ19 Νοεμβρίου 2021 στις 1:58 μ.μ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 5 ΚΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δύσκολα βλέπω οι αξιολογημενοι στην Πέλλα να ανέβουν κατηγορία,αντίθετα υποβιβάστηκαν 2 διαιτητές από Β εθνική στην Γ(Σιδηρόπουλος και ο Μαυρίδης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365