Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Απόδραση και πρωτιά για τον Άρη Αμπελειων

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Με το διπλό από την δύσκολη έδρα του Προφήτη Ηλία απέδρασε ο Άρης Αμπελειών, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του τοπικού Άρη και συνεχίζει την φρενήρη πορεία του, στο φετινό πρωτάθλημα.

Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο, ωστόσο αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι, που βρήκαν τον δρόμο για τα διο τους σε αντίθεση με τους γηπεδούχοι θα που σημάδευαν τα δοκάρια.
Όλα κρίθηκαν στο 49’ όταν ο Ηλίας Κουλούδης έγραψε το 0-1 για την ομάδα του Κώστα Χαρμάνα, ένα σκορ που παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων δεν άλλαξε, μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Σηπάκης, Αλατζάς.

3 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό σύστημα του Άρη. Ξεκίνησε 4-3-3, μετά το γκολ γύρισε σε 4-2-3-1 και στο τελευταίο τέταρτο σε 5-4-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συστήματα είναι του Άρη Π.Η η του Άρη Αμπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομαδα του προφητη ηταν πολυ καλυτερη της ομαδος των αμπελειων με πιο κλασικες ευκαιριες για goal .το δικαιο αποτελεσμα ηταν η ισοπαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365