Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Θέαμα αλλά και ένταση στην Δωροθέα

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο «Δημήτριος Καραγιάννης» της Δωροθέας, όπου η τοπική Αναγέννηση και ο Όλυμπος Αψάλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, σε μια αναμέτρηση που τελείωσε μέσα σε μεγάλη ένταση και πολύ γκρίνια.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και θεαματικό με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη, μια νίκη όμως που δεν χαμογέλασε σε κανέναν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γιάννη Πέικο στο 16’ να ανοίγει το σκορ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να απαντήσουν, με τον Νίκο Τσίκο στο 25’ να γράφει το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 47’ συγκεκριμένα με τον Πέτρο Πέικο να γραφει το 2-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να κλειδώσουν την νίκη, ωστόσο η μπάλα τιμωρεί και στο 68’ ο Μεθόδης Αθανασίου ισοφάρισε, γράφοντας το 2-2 για τον Όλυμπο.

Στο 84’ οι γηπεδούχοι ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σωκράτη Παπαδόπουλου και ο Γιώργος Κόγιος που ανέλαβε την εκτέλεση, σημάδεψε σωστά γράφοντας το 3-2.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η νίκη γέρνει προς τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και λίγο πριν το τελικό σφύριγμα ισοφάρισαν σε 3-3 με αυτογκολ του Φώτη Αδέμη, παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Αλατζάς, Γαργάλας.

Με την λήξη υπήρξε μεγάλη ένταση και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων, για να εκτονωθεί η κατάσταση.

4 σχόλια:

  1. are rampousi na trekseis den mporeis kai theleis na pas g ethniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΡΑΜΠΟΥΣΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δαμιανε επειδή δεν υπάρχουν φέτος διαιτητές αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίρνει ο καθένας μια σφυρίχτρα και θα βάζει 2 ομάδες όπως σήμερα να μαλώσουν μεταξύ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλαθλος από Δωροθεα15 Νοεμβρίου 2021 στις 7:12 μ.μ.

    ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΡΑΜΠΟΥΣΗ,ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΌΚΑΚΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365