Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ανήλικο αγόρι ο υπαίτιος για τις φθορές στο γήπεδο της Αριδαίας - Αναλαμβάνει τα έξοδα ο πατέρας τους

Ο νεαρός εντοπίστηκε από κάμερες ασφάλειας καταστημάτων πέριξ του γηπέδου

Ανήλικο αγόρι ήταν τελικά το άτομο που δημιούργησε φθορές με το μηχανάκι του στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας.


Ο νεαρός εντοπίστηκε από κάμερες ασφάλειας καταστημάτων πέριξ του γηπέδου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, ο πατέρας του νεαρού θα αναλάβει τα έξοδα συντήρησης και αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

15 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στο γήπεδο η γίνονται κάπου αλλου;

      Διαγραφή
    2. Ή προπόνηση γίνεται τώρα στο γήπεδο τού Λουτρακίου εδώ καί λίγο καιρό, αλήθεια πόσο μικρός ήταν ό νεαρός; σιγά νά μήν μας πούνε αλλά λέμε τώρα.

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν γίνονται στο γήπεδο της Αριδαίας;

      Διαγραφή
  2. Πόσο ανήλικο ήταν το αγόρι; 12, 15,17; Έχει σημασία να ξέρουμε. Δεν είναι το ίδιο το 13χρονο παιδί με ΤΟΝ 17χρονο νεαρό. Εχει διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έχει σημασία το ποσό ετών ήταν ή το τι φθορά προκάλεσε

      Διαγραφή
    2. 5.08 ακριβως αυτό είναι το ζητούμενο. Το μέγεθος της φθοράς έχει σχέση με την ηλικία. Και η ηλικία με το τι μυαλό έχει.

      Διαγραφή
  3. Χρειάζονται και ποινικές κυρώσεις. Έχουμε ξεφύγει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως μπορει να μπει ενα μηχανάκι σε ένα αγωνιστικό χώρο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ τι σας νοιάζει πόσο χρονών είναι ρε δικαστές κουτσομπόλες;
    Κατινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.44 Α καλά! Νταξει. Το Συνομήλικος; Συνομήλικος;

      Διαγραφή
    2. Ελα καλέ τί μας λές εσύ είσαι ακαιρεος άψογος, φαρισαίος καί υποκριτής είσαι,δεν μπορούμε να μάθουμε πόσο χρόνον ήταν ό κανακάρης αυτός.

      Διαγραφή
  6. Τι θα γίνει όλη αυτή η νεολαία σε μια τέτοια χώρα ...τι θα κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα πω μπράβο ουτε θα κάτσω να δικασω έναν παιδι..Γιατί ο καθένας έχει κάνει πάνω στην τρέλα του ανάλογες πράξεις.. Θέλω να ρωτήσω τόσα χρόνια που Αλμωπος χαλάει τοσα γήπεδα σε όλα τα χωριά της περιοχής έχει ασχοληθεί κανείς μ αυτο το θεμα;;Ο Αλμωπος σαν οργανισμός τι κανει εκτος να δινει 5-6 μπαλες..Μόνο μάθατε να κρίνετε και να γίνετε δικαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα πω μπράβο ουτε θα κάτσω να δικασω έναν παιδι..Γιατί ο καθένας έχει κάνει πάνω στην τρέλα του ανάλογες πράξεις.. Θέλω να ρωτήσω τόσα χρόνια που Αλμωπος χαλάει τοσα γήπεδα σε όλα τα χωριά της περιοχής έχει ασχοληθεί κανείς μ αυτο το θεμα;;Ο Αλμωπος σαν οργανισμός τι κανει εκτος να δινει 5-6 μπαλες..Μόνο μάθατε να κρίνετε και να γίνετε δικαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365