Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

«Χείμαρρος» ο Αστέριος Αντωνίου για Αυγενακή, ΕΠΟ, Ζαγοράκη και την επίθεση στον αθλητικό Δικαστή!

Μας κυνηγά ο Κούγιας και αυτοί που κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο γιατί τους ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουν
Καταπέλτης ήταν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου, για όσα συμβαίνουν μεταξύ Αυγενάκη, Κούγια και Ομοσπονδίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FIOCUS 103,6 της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αντωνίου, μεταξύ άλλων, είπε:

-«Μας κυνηγά ο Κούγιας και αυτοί που κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο γιατί τους ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουν, γιατί σύμφωνα με αυτούς έγινε ένα λάθος από την ΕΠΟ, με τις ομάδες της FL, ενώ το λάθος είχε γίνει νωρίτερα και εμείς το διορθώσαμε, με τη σύμφωνη γνώμη των νομικών της Ομοσπονδίας. Υπάρχει μια ενορχηστρωμένη επίθεση από διάφορα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό, που έχει στόχο να μας φάνε, αλλά δεν θα μας κάνουν και μεγάλο κακό. Εμείς θέλουμε να προσφέρουμε στο ποδόσφαιρο, αυτοί θέλουν να κερδίζουν».


-«Ο κ. Αυγενάκης θυμήθηκε τον Ζαγοράκη, γιατί μόνο αυτός παραιτήθηκε, αλλά όσο ήταν πρόεδρος ο Θόδωρος, δεν είχαν καμία επαφή, δεν μιλούσαν. Τώρα τον θυμήθηκε;»

-«Ο δικαστής βγήκε και έκανε δήλωση ότι έφυγε για προσωπικούς λόγους και ο υφυπουργός μιλούσε για αστυνομία και συλλήψεις, χωρίς ακόμη να έχει αρχίσει καμία έρευνα».

-«Ο Φαν τ Σιπ είναι, κατά τη γνώμη μου, πετυχημένος και το κλίμα στην ΕΠΟ γι αυτόν, έχει αλλάξει προς το θετικό. Έβαλε νεαρούς, να τον στηρίξουμε για να φέρει αποτελέσματα».

 

Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό…

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο Κούγιας τα εχει κάνει όλα άνω κάτω, βγαίνουν οι αμαρτίες του από τίς δουλειές πού κάνει, όμως έχω μία απορία οποίος γνωρίζει πράγματα που δεν πάνε καλά εκεί στην ΕΠΟ γιατί δεν τά λέει, άμα φοβάται να πάει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάτε τώρα αυτήν την ώρα στο όπενTV έχουν τον Κούγια καί νά εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια για τό ατύχημα τού, δηλαδή λές καί ενδιαφέρει τόν κόσμο νά μάθει τί συνέβη και μας τό βγάζουν πρωί πρωί, λές καί άλλοι απλοί άνθρωποι δεν είχαν ατυχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365