Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπία - Εστίαση: Κάποιοι λιγοστοί έσπασαν την απεργία

Στην Αλμωπία η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων παρέμεινε κλειστή
Προγραμματισμένη για σήμερα ήταν η 24ωρη πανελλαδική απεργία της εστίασης.

Στην Αλμωπία η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων παρέμεινε κλειστή, υπήρχαν όμως ελάχιστες περιπτώσεις, κυρίως σε τοπικές κοινότητες, με καταστήματα να ανοίγουν σπάζοντας την απεργία, αλλά και την συναδελφική αλληλεγγύη

11 σχόλια:

  1. Σε όλα τα χωριά έσπασαν την απεργία... Όπως άλλωστε έσπαγαν και τη καραντίνα... Την ώρα που όλα ήταν κλειστά, αυτοί οι"μάγκες" δούλευαν κανονικά με κλειστά φώτα.... ποιόν κοροϊδεύετε ρε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντου υπηρχαν πονηροι γι αυτο τον λογο ειμασται σε αυτο το χαλι,το ψαρι απο το κεφαλη βρωμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτήν την περίπτωση φίλε το ψάρι βρωμάει από την ουρά!

      Διαγραφή
  3. Είναι αυτη που όταν είναι όλα ανοιχτά δεν πατάει κανένας στα μαγαζιά τούς η γεμίζουν όλα τά άλλα μαγαζιά και αναγκαστικά πάνε και σέ αυτούς, τούς δώσανε λίγη χαρά.... αυτά στο Λουτράκι ειταν,ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το θέμα είναι να πειστει και η εστίαση να εφαρμόζει πιστά τα μέτρα, να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να μην γκρινιάζει γιατί υπάρχουν μαγαζιά που πχ λόγω ηλεκτρονικού εμπορίου πάνε για κλείσιμο και δεν μπορούν καν να διαμαρτυρηθούν.
    Ειδικά όσοι αγαπούν την πατρίδα μας να πληρώνουν και φόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα είναι να μην ξανακάνετε τα ίδια λάθη, βέβαια μητσοτακη θέλατε, φάτε τα σκατα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μητσοτάκη θα λέτε και θα κλαίτε για πολλά χρόνια ακόμα

      Διαγραφή
    2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλαις και εσύ .

      Διαγραφή
  6. Και γιατί δε λέτε ντροπή σε αυτούς που τους στήριξαν; Είχαν το δικαίωμα να το ανοίξουν, όπως και οι πελάτες είχαν την επιλογή να μη πάνε.
    Το παραμύθι όμως το έχουμε διαβάσει:
    "Η αλεπού 🦊 και τα πρόβατα 🐑🐑🐑"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συναδελφικη αλληλεγυη; χαχαχχα εδω γελαμε.. Γιατι ολοι αυτοι που εκλεισαν και τα τσεπωσαν απο τις επιστρεπτεες δεν εδωσαν σε αυτους που δεν πηραν; εκει δεν υπάρχει αλληλεγυη ε; γιατι πιστέψτε με οι περισσότεροι στην Αριδαία που εκλεισαν έχουν πλουτισει. Οποτε ο καθενας ας κανει αυτο που θεωρει καλυτερο για την επιχείρηση του και τα ντροπη κλπ ειναι περιττά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365