Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Επανήλθε στις νίκες ο Εδεσσαϊκός, τέλος το αήττητο της ΑΕΠ Κοζάνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Επανήλθε στος νίκες ο Εδεσσαϊκός που επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΠ Κοζάνης, δίνοντας τέλος στο νικηφόρο σερί της. 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 58’ όταν από μπαλιά του Κυζιρίδη στον Μεληκιώτη, o τελευταίος έπιασε το διαγώνιο σουτ, το οποίο απέκρουσε προσωρινά ο Πάστορνικ και στη συνέχεια της φάσης ο Κατικαρίδης πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 1-0.

Νωρίτερα στο 7’ ο Γιαννόπουλος σούταρε άουτ και στο 56’ ο Πάστορνικ επενέβη σωτήρια σε σουτ του Μεληκιώτη. Ο Σασίνκα σε δύο περιπτώσεις στο 67’ και το 90’+4’ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση με τον Τεντζέρη να λέει όχι.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Πολυχρονίου (Καστοριάς), Δούμτσης, Πάνου (Φλώρινας).

Συνθέσεις:

Εδεσσαϊκός:  (Άγγελος Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Μαυρόπουλος (90’ Τεμερτζόγλου), Αβραμίδης, Μωυσίδης, Νικολαΐδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Ντόγος (85’ Καλαμπάκας), Μεληκιώτης, Κυζιρίδης, Κατικαρίδης (82’ Σπαρτιάτης).

ΑΕΠ Κοζάνης (Ρόμαν Ναντβόρνικ): Πάστορνικ, Κανταρτζής, Κοτταρίδης, Βοριαζίδης, Φωλίνας, Κωστίκος, Κρίζακ (79’ Αιχμαλωτίδης), Τρομπούκης (63’ Κατσαβάκης), Χαλάτσης, Σασίνκα, Φράνκο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365