Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας

Δείτε τις βαθμολογίες
Δείτε τις βαθμολογίες:

Α1 1ος όμιλος:



Α1 2ος όμιλος:



Α:



Β 1ος όμιλος:



Β 2ος όμιλος:







9 σχόλια:

  1. Φιλιά στην ορμα από λυκοστομο.. ωραίο χρώμα έχει εκεί ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θα κοιμηθούμε το βράδυ φίλε και μάλλον ούτε θα φάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρη Θύελλα Λυκοστομου !👌22 Νοεμβρίου 2021 στις 5:34 μ.μ.

    Όταν κοιτατε προς τα πάνω εσείς που είστε χαμηλά να μας πείτε τι βλέπετε βρε καημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καημένο Λυκόστομο με 10 και με κόντρα διατησία σε παίζανε και παρακαλούσες να λήξει χαχαχα. Οκ πρώτος και με διαφορά θα βγεις! Στο υπογράφω. Αλλά να ξέρεις η ομάδα σου έχει ημερομηνία λήξης. Εδώ ολόκληρα χωριά εξαφανίστηκαν.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους αθλητικούς συντελεστές του 365.
    Καλά που είστε και εσείς και μαθαίνουμε την όλη ερασιτεχνικη ποδοσφαιρική εικόνα της Πέλλας.
    Βλέποντας τις βαθμολογίες των ομίλων παρατηρώ ότι άλλοι είναι για Α1, άλλοι για Α και άλλοι για την Β.
    Έχουμε και λέμε λοιπόν. Στον 1ο όμιλο CL, Νησί και Σωσανδρα τα φαβορί της πρώτης θέσης και για την Β' φάση λέω εγώ τώρα, Πρόμαχοι και Κερασια. Μεγάλη έκπληξη αν και είναι νωρίς ακόμη αν πρωταθλητής ομίλου δεν είναι ένας εκ Νησιού η Green Army. Απ' ότι δείχνει για τα play out του Ζαλόγγου θα πάνε, απλά αυτοί που είναι τώρα. Βέβαια ο Γενάρης είναι κοντά αλλα, το χρήμα είναι μακρυά.
    Στον άλλο όμιλο του CL, ο Εθνικός του Antonio Tsartini και η γενέτειρα του Big Alexander είναι τα μεγάλα φαβορί αλλά ας υπολογίζουν σοβαρότατα το F.C Mantalo όπως και την Δόξα από το Μελίσσι. Δύσκολα τα πράγματα για το ποιος θα ακολουθήσει την Καριωτισσα στο μονοπάτι της απελπισίας.
    Στην ενιαία Α, αρχίζει και φεύγει η καπνιλα και φαίνεται το κάτι. Λυκόστομο του θείου από την Germany, Παλαίφυτο του κυρ Χρήστου, Los Ampeles του Σάιμον και ΤΡΕΝΟΣΕ του Λουτσεσκου και θέλουν και μπορούν!! Ο κυρ Γιάννης εκ Ορμας τι λέει; Βεβαίως και υπάρχει ένας ακόμη γαμπρός για Α1 αλλά περιμένει την βέρα.
    Το Rizovillage έχει σημάδια απελπισίας με μηδέν πόντους, τα μεγάλο χωριά όπως και οι fan του Δικεφάλου είναι στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
    Στο Uefa, γίνεται μάχη για την πεντάδα ανόδου.Στον όμιλο των πέντε, Σεβαστειανα στην κορυφή ( και στην προημιτελική φάση του κυπέλλου παρακαλώ) όπως και οι επόμενοι τρεις ελπίζουν και καλά κάνουν. Μόνο ο Εθνικός το βλέπει ως κυνηγός ταλέντων.
    Στο όμιλο Uefa Β' ο Πρίγκηπας του κάμπου έχει μεγάλα όνειρα αλλά παραμονεύουν με πολλές ελπίδες ανόδου Μεσσιανο, Φίλιππος και Ν.Πελλα.
    Μήπως όμως West και η Ραχώνα του κυρ Σάκη έχουν καμμία εκπληξουλα;
    Αυτά με την βαθμολογική εικόνα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ, ευχουλες για μια όμορφη βδομάδα και όλοι μαζί στις 9 με τον ΣΑΣΜΟ όπου ο Μαθιός παίζει μπάλα.
    Guten ahten....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λεφτα απο τη γερμανια οσο θα ερχονται θα ηστε ομαδα .
    με λενε ριζο κ οποσ θελο τα γυριζω.δεν ακουσεσ αυτα για υο λυκοστομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365