Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Θεοδώρα Τζάκρη: Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό

Διαβάστε την ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη
Διαβάστε την ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη: 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

σας ενημερώνω ότι σήμερα διαγνώστηκα θετική στον κορωνοϊό. 

Για τον λόγο αυτό, θα απέχω προσωρινά από τα Κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και την προσωπική μας - διά ζώσης - επικοινωνία.

Θεοδώρα Τζάκρη
Βουλευτής Πέλλας
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

3 σχόλια:

  1. Περαστικά και γρήγορα πίσω στα καθήκοντα σου. Στην ανακοίνωση σου μια παραίνεση υπερ του εμβολιασμού θα βοηθούσε στο χτίσιμο της πολυπόθητης ανοσίας του πληθυσμού. Και πάλι περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5:34 είναι εμβολιασμενοι, τι να σου πει ότι κολλάνε κ οι εμβολιασμενοι κ μεταδίδουν κ μπένουν στης ΜΕΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβες. Φυσικά και είναι εμβολιασμένη. Φυσικά και κολλάνε και μεταδίδουν και μπαίνουν σε ΜΕΘ και οι εμβολιασμένοι. ΣΠΑΝΙΑ ΌΜΩΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Αυτά είναι γνωστά. Ως δημόσιο πρόσωπο όμως, με αφορμή τη νόσησή της, μπορεί να επηρεάσει υπέρ του εμβολιασμού. ΑΥΤΆ.-

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365