Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Αριδαία: Άσχημο περιστατικό με σκυλί

Διαβάστε λεπτομέρειες
Ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αριδαία σήμερα το απόγευμα. 

Συγκεκριμένα επί της Πλατείας Αγγελή Γάτσου μια κυρία είχε βγάλει με το λουράκι του βόλτα το μικρόσωμο σκυλάκι της, όπως κάθε μέρα, παρέα με τις ανήλικες εγγονες της. Χωρίς λόγω και αιτία ένα μεγαλόσωμο ασπρόμαυρο σκυλί (δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι αδέσποτο ή δεσποζομενο) τους επιτέθηκε,  με αποτέλεσμα να πνίξει το μικρό σκυλάκι πριν προλάβει κάνεις να κάνει κάτι.
Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έντρομα ματιά της ιδιοκτήτριας του, των μικρών ανηλίκων κοριτσιών,  καθώς και άλλων πολιτών όλων των ηλικιών που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την ώρα. Αξίζει να αναφέρουμε πως την ώρα της επίθεσης το μικρόσωμο σκυλάκι το κρατούσε η ιδιοκτήτρια του από το λουράκι του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το συγκεκριμένο μεγαλόσωμο σκυλί δεν είχε ξανά εμφανιστεί στην περιοχή.

13 σχόλια:

  1. Οι υποκριτές της φιλοζωικής που ξέρουν να βγάζουν μόνο αγγελίες και να κάνουν καταγγελίες τι έχουν να πουν γι αυτό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το ασπρόμαυρο σκυλί που αναφέρετε είναι ένα ποιντερ εδώ κ 6-7 μήνες τριγύριζε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής..Σήμερα τριγύριζε στο κέντρο της Αριδαίας...Αδέσποτο είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποιντερ το οποίο αναφέρετε , δεν είναι μεγαλόσωμο και επειδή τυχαίνει να βλέπω συχνά το σκυλί για το οποίο μιλάτε , είναι ένα πολύ ήσυχο σκυλί που δεν ενοχλει, δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία αγαπάει πολύ τα σκυλιά και πάντα φρόντιζε και τα αδέσποτα. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη γειτονιά εκεί κυκλοφορεί ο Γκούφυ ένα πολύ φιλήσυχο κοινωνικό και παιχνιδιάρικο σκυλί αρκεί να σας πω ότι καμιά φορά τον κυνηγάνε οι γάτες αυτά τα γράφω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων Μαυρίδης Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναφέρω το συγκεκριμένο ποιντερ γιατί στην περιγραφή του περιστατικού λέει πως το ασπρόμαυρο σκυλί δεν είχε εμφανιστεί ξανά στην περιοχή...Σήμερα από το πρωί τριγύριζε στο κέντρο της πόλης..κ σε καμία περίπτωση δε λέω ότι συμμετείχε στο συμβάν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πρέπει να είναι σύμφωνα με τις περιγραφές

      Διαγραφή
  7. Ειναι αλλο ποϊντερ αυτο που επιτεθηκε, ο Γκουφυ εχει κομενη ουρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως όλοι γνωρίζουμε στην Αριδαία συμβαίνει το ''μπατε σκύλοι αλεστε'' είναι γεμάτο αδέσποτα σε διάφορα σημεία της πόλης. Και συνήθως κυκλοφορούν σε ομάδες. Δεν είναι πρωτοφανή αυτό το περιστατικό και δυστυχώς ούτε και το τελευταίο. Αφού αυτό το πρόβλημα το έχουμε εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι μετέωρο το πότε οι αρμόδιοι θα επιλύσουν αυτό το πρόβλημα. Οι ίδιοι αρμόδιοι οι οποίοι άμα τυχόν ακουμπήσεις τα ίδια τα σκυλιά θα έχεις πρόβλημα μαζί τους. Ενώ αυτά αλωνιζουν ελεύθερα τρομάζοντας τον κόσμο. Να φοβάσαι για την σωματική σου ακεραιότητα αν είναι δυνατόν. Και δεν τα γράφω όλως τυχαίως επειδή στην οικογένεια μου έτυχε 2 φορές να δαγκώσουν άτομο. Την πρώτη φορά απευθυνθηκαμε στον αρμόδιο της φιλοζωικής και το μόνο που μας είπε ήταν ότι είναι εμβολιασμός ο σκύλος και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτε συγνώμη δεν μας ζήτησε. Και το 2ο περιστατικό το αναφέραμε στο δημαρχείο που και πάλι απλώς είπαν θα το διευθετήσουν το θέμα. Χωρίς να υπάρχει καμία βελτίωση. Η ίδιοι σκύλοι στα ίδια σημεία. Μάλλον πρέπει να συμβεί κάτι ποιο τραγικό για να ξυπνήσουν μερικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρμόδιοι είμαστε όλοι εμείς. Όταν περνούμε ζώα κ τα παρατάμε δεν είναι κανένας άλλος υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση.
      Μην περιμένουμε τα πάντα από άλλους από κανέναν άλλο ας γίνουμε εμείς υπεύθυνοι και αρμόδιοι.

      Διαγραφή
  9. Σε καμμιά άλλη πολιτισμενη χώρα του κόσμου, όπου οι πολίτες εκεί είναι και πολύ πιο φιλόζωοι από ότι εδώ ,έχουν από ένα και πάνω κατοικίδιο, ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ...ΠΟΥΘΕΝΑ ...ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ????ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ....ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάρτε τα σπίτια σας ρμλκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σκυλί αυτό κυκλοφορεί 2 μέρες τώρα στην ταγματάρχη χαιλη κ Αγγελή Γατσου . Ασπρόμαυρο με μαύρα αυτια τύπου ποιντερ.
    Εχθές επιτέθηκε σε άλλο μικρόσωμο σκυλάκι όπου δεν κατάφερε να το δαγκώσει μιας κ το απώθησε ο ιδιοκτήτης του μικρόσωμου ζώου το οποίο να σημειωθεί ότι έφερε κ λουρί.
    Δυστυχώς η κατάσταση στην Αριδαία δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, όσο ο καθένας μας αφήνει τα σκυλιά του αστειρωτα και τα παρατάει όταν δεν του κάνουν άλλο..
    Είναι κρίμα να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στην πόλη μας και να αλλάζουμε δρόμο για να γυρίσουμε σπίτι μας για να τα αποφύγουμε..
    Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365