Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Δ. Μπίνος: Το Πολυτεχνείο ήταν, είναι και θα είναι το ζωντανό κάλεσμα για Δημοκρατία, Παιδεία, και Ελευθερία

Δελτίο Τύπου

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους αγώνες των Ελλήνων για Ελευθερία και Δημοκρατία. Το Πολυτεχνείο συμβολίζει όχι μόνο τον Ηρωικό Αγώνα, αλλά και την ενότητα των ανθρώπων με Δημοκρατικό Φρόνημα απέναντι στις φωνές Διχόνοιας, Φανατισμού και Ακραίων Λογικών και Απόψεων.

Η σημερινή Δημοκρατία δεν τις αποδέχεται και τις καταδικάζει ως απαράδεκτες. Οι αγώνες του Νοέμβρη αποτελούν τις πιο σπουδαίες στιγμές των αγώνων του λαού μας και της νεολαίας για Ελευθερία και Δημοκρατία. Οι αγώνες του λαού για την διαφύλαξη των Δημοκρατικών κατακτήσεων συνεχίζονται!

Η μουσική και τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη αποτελούν τον Ύμνο στη Φιλελεύθερη Δημοκρατία και τον Ανθρωπισμό, την αδιαπραγμάτευτη αγάπη στην Ελευθερία, που αποτελούν τα πραγματικά κληροδοτήματα του Πολυτεχνείου σήμερα για εμάς τους Έλληνες και όλο τον Κόσμο.

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!

ΕΔΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΕΔΩ ΠΑΙΔΕΙΑ!

ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365