Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Δ. Μπίνος: «Να βάλουμε στο περιθώριο ακρότητες που υποδαυλίζουν την ενότητα του λαού μας»

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ. ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η ιστορική μνήμη στέλνει δυνατά μηνύματα και μας διδάσκει να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Να θυμόμαστε πάντοτε ότι πίσω από τις μεγάλες εθνικές αποτυχίες υπήρχε η διχόνοια, ενώ πίσω από τις μεγάλες εθνικές επιτυχίες υπήρχε η ενότητα. Και πως οφείλουμε να βάζουμε στο περιθώριο ακρότητες που υποδαυλίζουν την ενότητα του λαού μας και αυτούς που τις εκφράζουν.


Η σημερινή μέρα αποτελεί διπλή γιορτή για την πόλη μας την Αριδαία, που γιορτάζει τους πολιούχους της Αγίους Νίκανδρο και Ιωαννίκιο και μαζί γιορτάζει την επέτειο της Απελευθέρωσής της!


Εύχομαι χρόνια πολλά, ελεύθερα και ειρηνικά, με υγεία σε όλο τον κόσμο! Ενωμένοι, μακριά από διαχωριστικές γραμμές, να ξεπεράσουμε κάθε δοκιμασία και να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση ως Έθνος και ως λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365