Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου ελαστικού δαπέδου στο χώρο του γυμναστηρίου του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου ελαστικού δαπέδου στο χώρο του γυμναστηρίου του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αριδαίας.

Το παλιό και φθαρμένο δάπεδο αντικαταστάθηκε με ένα σύγχρονο ελαστικό αθλητικό δάπεδο εσωτερικού χώρου, που εξασφαλίζει ένα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον άθλησης των μαθητών μας.

θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Δήμαρχο Αλμωπίας και τους Δημοτικούς Συμβούλους, για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αδιάλειπτη υποστήριξη τους για την παροχή καλύτερων συνθηκών εκπαίδευσης στους μαθητές μας.

Ιδιαίτερα όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας κ. Βέσκο Δημήτριο για την κοινωνική ευαισθησία, τα ευγενικά του αισθήματα και την ανιδιοτελή αγάπη, με την οποία αγκαλιάζει τους μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Σας ευχαριστούμε πολύ που σας έχουμε δίπλα μας, αρωγούς και συμπαραστάτες σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα του σχολείου μας.

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365