Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπός: ΝΤΡΟΠΗ - Άγνωστος με μηχανάκι κατέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου

Ανακοίνωση

Την ώρα που η διοίκηση του Αλμωπού παλεύει με όλες τις δυνάμεις της ώστε να εξασφαλίσει στο αγωνιστικό τμήμα αλλά και στο στάδιο της Αριδαίας άριστες συνθήκες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις της Super League 2 “κάποιοι” θέτουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας.


Συγκεκριμένα άγνωστος με μηχανάκι θεώρησε πως ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου της Αριδαίας, είναι χώρος στον οποίο μπορεί να κάνει τις “βόλτες” του και να καταστρέφει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν σε άριστο επίπεδο.


Αμέσως μόλις αντιλήφθηκαμε την καταστροφή που προκάλεσε καλέσαμε την αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση, είμαστε σίγουροι πως ο δράστης θα εντοπιστεί και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον των αρχών για την καταστροφή που προκάλεσε.


Εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απέχθεια μας για το συμβάν και καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει τις αρχές στην έρευνα της.


Εμείς απο την πλευρά μας αναμένουμε τον γεωπόνο και τον συντηρητή του χλοοτάπητα για την εκτίμηση της ζημιάς και την αποκατάσταση της.

5 σχόλια:

  1. Εδώ στην Αλμωπία τελικά είμαστε η περιοχή των σοφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως είμαστε η χειρότερη επαρχία της Ελλάδας,σε θέματα παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

      Διαγραφή
  3. Πλάκα έχετε είναι δυνατόν σε δημοτικό στάδιο κλειστό με μαντρότοιχο να μπαίνει μηχανάκι και να χαλάει τον αγωνιστικό χώρο φύλακα δεν έχει υπάλληλους δεν έχει πως συντηρείτε αυτο το γήπεδο.
    Μπήκε μέσα ένας τρελός γιατί μόνο ένας τρελός μπορεί να το κάνει αυτο που χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη ένας δεν άκουσε δεν είδε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365