Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Αριδαία: Τα νέα μέτρα, οι νοσήσεις και ο φόβος έφεραν πτώση στην εμπορική κίνηση - Κυνήγι για "πλαστά" πιστοποιητικά

Πιο αυστηροί έλεγχοι

Πτώση της εμπορικής κίνησης καταγράφεται από το πρωί στην πόλη της Αριδαίας, την πρώτη ημέρα της εφαρμογής των νέων μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19.


Ο λόγος της πτώσης είναι τα νέα πιο αυστηρά μέτρα, ο αυξημένος αριθμός νοσήσεων, με αρκετούς συμπολίτες μας να βρίσκονται σε καραντίνα και φυσικά ο φόβος που υπάρχει από την μεγάλη διασπορά του ιού στην περιοχή μας.


Οι καταστηματάρχες και οι υπάλληλοι τηρούσαν τα μέτρα, υπήρχαν περιπτώσεις σε καταστήματα εστίασης στα οποία πελάτες αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα χαρτιά, ενώ κάποια εμπορικά καταστήματα αποφάσισαν να λειτουργήσουν μόνο με κλικ away.


Πιο αυστηροί έλεγχοι

Από σήμερα μαζί με τα νέα μέτρα διπλασιάστηκαν και τα πρόστιμα για τους παραβάτες. Οι έλεγχοι αναμένεται να γίνουν πιο αυστηροί, ενώ οι πελάτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους και την ταυτότητα τους για να μπορεί να γίνεται ταυτοπροσωπία, αφού έχουν παρατηρηθεί πολλές περιπτώσεις με καταναλωτές να κυκλοφορούν με πιστοποιητικά άλλων ατόμων για να μπορούν να εισέρχονται σε χώρους εστίασης.

4 σχόλια:

  1. Σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της περιοχής πάρτι με φιλοσκοπιανα αισθήματα με τουλάχιστον 70 κρούσματα covid αρχές και εισαγγελέας απόντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αισθήματα τι είναι; Μας μπέρδεψες φιλε .Μόνο Ηλίας . Ισόβια σας λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεί να μην γνωρίζεις το γεγονός και τουλάχιστον ένα παρευρισκόμενο? Κάνε έναν κόπο καί ρώτησε τι αισθήματα έχει για την γείτονα χώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365