Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπία - Covid: Συμπεριφορές ανευθυνότητας που προβληματίζουν

Δυστυχώς υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση
Σε έξαρση βρίσκεται ο Covid-19 στην Αλμωπία και όλη την Π.Ε. Πέλλας, με ρεκόρ νοσήσεων, αυξημένες νοσηλείες και καθημερινούς θανάτους.

Δυστυχώς υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση και συνεχίζουν να λειτουργούν με ανευθυνότητα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε θετικά στον ιό άτομα τα οποία συνεχίζουν να κυκλοφορούν χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

Επίσης νεαρά άτομα έχουν ανακαλύψει την πατέντα του αντισηπτικού, το οποίο βάζουν στην μύτη τους πριν την διενέργεια rapid test, με σκοπό να βγαίνει αρνητικό, ενώ κάποιοι εξ αυτών κυκλοφορούν και με πιστοποιητικό άλλου ατόμου για να μπορούν να εισέρχονται εντός καταστημάτων εστίασης.

Επιπλέον υπάρχουν οι γνωστοί αρνητές των πάντων, λίγοι ευτυχώς, οι οποίοι από την πρώτη ημέρα του ιού διαλαλούν θεωρίες κατά της υπάρξεις του, ενώ τον τελευταίο χρόνο στο στόχαστρο τους έχουν μπει τα εμβόλια.

Τέλος ιερέας σε τοπική κοινότητα της Αλμωπίας κάθε Κυριακή κάνει κηρύγματα κατά του ιού και των εμβολίων, ενώ δίνει συμβουλές στους πιστούς και για άλλες ιατρικές πράξεις, παρασέρνοντας αρκετούς εξ αυτών με τις θεωρίες του και τις απόψεις τους σε θέματα τα οποία δεν γνωρίζει.

Όλα τα παραπάνω παίζουν τον ρόλο τους στην διασπορά του ιού και προκαλούν προβληματισμό.

22 σχόλια:

  1. Ενημερώστε μας ποιοι είναι και θα αναλάβουμε εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν η μαμά γυρίζει από σπίτι σε σπίτι και ο μπαμπάς παίζει όλη μέρα στοίχημα τι θα βγει το παιδί? αντιδραστικό και κατά...

      Διαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς και χειρότερα!
    Λίγη ντροπή επιτέλους!!! Ειδικά στη Δωροθέα κυκλοφορούν άνετοι άνθρωποι που έχουν κρούσματα στο σπίτι τους. Αναλάβετε τις ευθύνες σας παιδιά. Εκεί πας στο νοσοκομείο κ δεν ξέρεις αν θα βγεις ούτως ή άλλως... Πόσο μάλλον με κορονοϊό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εισαι εμβολιασμένος και έρθεις σε επαφη με κρούσμα, ακόμα και στο ίδιο σου το σπίτι να είναι δεν μπαίνεις σε καραντίνα αν είσαι αρνητικός. Αν δεν έχεις κάνει το εμβόλιο και έρθεις σε επαφή με κρούσμα μπαίνεις καραντίνα ακόμα και αρνητικός να είσαι.

      Διαγραφή
    2. Πρασοχωρι και μαλακοχωρι!

      Διαγραφή
  3. πραγματικά είναι χρήσιμο που μας ενημερώνεται για τέτοιες τραγικές συμπεριφορές που πολύ απλά επιβεβαιώνουν ότι η περιοχή μας είναι επικίνδυνη για να κατοικείς με ασφάλεια πλέον.Είναι προφανές ότι δεν μπορείς να μείνεις ψύχραιμος εάν αντιληφθείς τέτοιες συμπεριφορές.όποιος δεν σέβεται το νόμο μπορεί να υποστεί άλλες συνέπειες που θα μετανιώσει διπλά.
    Ψάχνουμε δεν καθόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πούμε και για την "καθηγήτρια " του ενιαίου λυκείου Αριδαίας για του λόγους που βγάζει στους μαθητές και στης προσβολές προς το πρόσωπό των παιδιών που εμβολιάστηκαν η και έχουν αντίθετη άποψη από την δική της.Υπο την ανέχεια του διευθυντή. Να πούμε και για τις μαζωξεις του κατηχητικού στην Έδεσσα που μπαίνουν στην αίθουσα για το κήρυγμα χωρίς να τηρούν τα μέτρα ούτε ένας με μάσκα υπο την ανεχεια του μητροπολίτη... Άντε να πούμε και για την είσοδο στην εστίαση στους κλειστούς χώρους που δεν κάνουν έλεγχο πολύ λίγοι. Να πούμε και για την λιανική έλεγχος δεν υπαρχη βέβαια ούτε καν μάσκα ακόμα και οι επιχειρηματίες δεν το τηρούν τους βλέπει ο κόσμος κ κάνει το ίδιο... για να μη σχολιάσω και για κομμωτήριο σε χωριό της Αλμωπίας δεν τηρούν ούτε κατ' ελάχιστον τα μέτρα και τωρα νοσούν Αυτά τα λίγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον ιερέα και την καθηγήτρια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας; Για την ανοχή του διευθυντή του λυκείου ενημερώθηκε ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας; Όσο για τον μητροπολίτη ας μη γίνεται λόγος. Αυτός ΔΕΝ καταχεριασε τους κληρικούς του που προπαγανδιζουν κατά του εμβολίου όπως κάνουν πολλοί μητροπολίτες ανά την Ελλάδα. Γιατί σεβασμιωτατε Ιωήλ σιωπατε;
    Υ. Γ: Εσύ κύριε Καραγιαννιδη προφανώς θα γνωρίζεις τον ιερέα. Εσύ κυριε/α η μαθητη/τρια γνωρίζεις την καθηγήτρια. Ρωτω: τον εισαγγελέα δεν τον γνωρίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παν τε μια βόλτα από τα ανατολικά χωριά... Νότια περικλεια Αρχάγγελο. Δεν γνωρίζουν τι σημαίνουν οι λεξεις covid, μάσκα, rapid, αποστάσεις. Είναι γελοίο. Ούτε καν χαρτί στην πόρτα για να φοράνε μάσκα. Άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσοχή!ο κοροναιος επεκτείνεται θα πεθάνουμε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρασοχωρι και μαλακοχωρι η Δωροθέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τους βλάχους δεν τους πιάνει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην Δωροθέα έβγαλαν δικο τους νόμο άμα είσαι εμβολιασμενος και έχεις άτομο με κοροναιο μπορείς να βγαίνεις με ραπίντ τεστ από το σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα ήσουν εμβολιασμενος θα ήξερες μπουφέ ότι έτσι γίνεται ανώνυμε

      Διαγραφή
  11. Tι κάνει ο πρόεδρος της Δωροθέας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή πρέπει κάποιος να γράψει και να βάλει και το όνομα του γιατί το ανώνυμος είναι ότι χειρότερο είναι σου λέω ότι είμαι ο Κώστα Ηλιάδης ο πρόεδρος της κοινότητας Δωροθεας και σου σας λέω ότι και οι κόρη μου είχε κοβιτ και είναι σε καραντίνα όπως και όλοι οι οικογένεια μου εκτός από μένα που κάνω κάθε πρωί ραπιτ τέστ αν και είμαι πλήρως εμβολιασμενος γιατί έτσι λέει ο νόμος.Απο ότι ξέρω σε σας ενοιμερωνο ότι όλοι όσοι είναι θετική στο κοβιτ είναι σε καραντίνα αλλά δεν είμαι και αστυνομία.Οσο για τα πράσα φατε έχουμε μπόλικα και κάνουν καλό για τον κοβιτ

      Διαγραφή
  12. Κερνάμε πράσα κάνει καλό για την χολή 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να μάθεις τους κατεργάρηδες ενός τόπου, πάνε την Κυριακή στην εκκλησία και την Δευτέρα στο δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από χολή δόξα τόν Θεό, ειδικά κάποιοι νά μήν πω όλοι τούς από εμβολιασμενους λέω με αυτά πού γράφουν κοντεύουν νά δαγκασουν την γλώσσα τους από την Κακια προς τούς συνανθρώπους τους.Προσεξτε κύριοι μήν δηλητηριαστητε με αυτά πού γράφετε καί κάτι ακόμα ετοιμαστείτε για καινούργιου τύπου εμβολίου τό είπε ό Μπιλ Γκέιτς (ό Θεός σάς). Κορόιδα τό κέρδος τής πφαιζερ είναι 93,5 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειδήμονες όλοι!!!Και ο ιός καλά κρατεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ψηφιστε ποποτα δαγκωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άψαλος μέτρα μηδέν λίγα τα μαγαζιά που τα τηρούν κοροϊδεύουν και από πάνω τα πρόβατα που φορούν μάσκα και έχουν εμβολιαστεί γιατί αυτοί είναι χριστιανοί βρε παιδιά ενώ οι άλλοι όχι είναι πατριώτες ενώ οι άλλοι όχι . παρθένες από τα αυτιά και μάγκες του κώλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365