Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπία - Covid: Ξεκληρίζονται ανεμβολίαστες οικογενειακές

Σε πολλές περιπτώσεις νοσούν ολόκληρες οικογένειες
Για άλλον έναν Νοέμβριο ο Covid-19 δείχνει τα δόντια του στην Αλμωπία και σε όλη την Π.Ε. Πέλλας, με ρεκόρ νοσήσεων, αυξημένες νοσηλείες και καθημερινούς θανάτους.

Σε πολλές περιπτώσεις νοσούν ολόκληρες οικογένειες, με την ενδοοικογενειακή να είναι η νούμερο ένα εστία μετάδοσης. Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δεν τα καταφέρνουν και καταλήγουν από τις επιπτώσεις του ιού, στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανεμβολίαστοι.

Τελευταίο παράδειγμα μία οικογένεια από τοπική κοινότητα της Αλμωπίας, η οποία νόσησε σχεδόν όλη και δυστυχώς κατέληξε πρώτα η κόρη και μετά από τρεις ημέρες η μητέρα, ανεμβολίαστες και οι δύο.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους οικείους τους.

5 σχόλια:

  1. Ότι και να πει πλέον κάποιος δεν αλλάζει κάτι.
    Οι μόνοι κερδισμένοι τα γραφεία τελετών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό παράδεισο να έχουν, κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό θα ήταν να λέτε και την κοινότητα για να μην υπάρχουν υπόνοιες για ψέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα θέματα τα αγγίζουμε με διακριτικότητα, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες

      Διαγραφή
    2. Ναι να υπάρχει διακριτικού ήτα στο θέμα, αλλά εδώ τίθεται και θέμα δημόσιας υγείας. Εάν δεν το ξέρω και πάω στην κηδεία και έχει όλη η κηδεία γιατί να κολλήσω και εγώ ή καποος άλλος;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365