Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Ναός πληρώνει τα rapid test των πιστών: «Να μην έχουν τη δικαιολογία πως "με διώξατε" από την Εκκλησία»

«Να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι "με δίωξατε" από την Εκκλησία»
Αφού δεν έχει βγει άκρη με τους ελέγχους των πιστών στις εκκλησίες, οι υπεύθυνοι ναού στο Γκύζη αποφάσισαν να πληρώνουν τα rapid test των ανεμβολίαστων.

Ναός στην περιοχή του Γκύζη πληρώνει τα rapid test των ανεμβολίαστων ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην εκκλησία, έπειτα από τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα.

Όπως δήλωσε ο Επίτροπος κ. Γιώργος Μπουκουβάλας, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, την περασμένη Κυριακή ο ιερέας ανακοίνωσε ότι όποιο πιστός το επιθυμεί μπορεί να κάνει rapid test στο γειτονικό φαρμακείο Παρασκευές και Κυριακές. 

«Πηγαίνουν και το υπερεκμεταλλεύονται ορισμένοι, αλλά δεν μας νοιάζει», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ. Μπουκουβάλας, στόχο είναι «να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι "με δίωξατε" από την Εκκλησία».

«Θα έρθεις να προσευχηθείς αλλά τηρώντας τα μέτρα», υπογράμμισε.

Σημειώνεται ότι από την εκκλησία έχει μοιραστεί έντυπο στο οποίο τονίζεται ότι ευθύνη δεν είναι μόνο ο εαυτός μας - αλλά και ο διπλανός μας - προκειμένου να ευαισθητοποιείται ο κόσμος.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο τώρα είστε ίδιοι με αυτούς κύριοι της εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η εκκλησία πρέπει να πρωτοπορεί στην προστασία των ανθρώπων απο την πανδημία.
    Η εκκλησία να ζητά αυστηρότερα μέτρα προστασίας της ζωής αθώων ανθρώπων.
    Η Εκκλησία πρέπει να αποβάλλει τους αντιεμβολιαστές οι οποίοι πρέπει να ζητήσουν ταπεινά συγχώρεση για τα δεινά που επέφεραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας μωρε με το σταυρο στο χερι με αυτα που λες θα πας μπροστα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365