Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπία: Το ρεπορτάζ του Star για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Λαγουδη - Η σπάνια περίπτωση του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Σωσάνδρας Αλμωπίας ο θάνατος 29χρονου Κωνσταντίνου Λαγουδη από κορωνοϊό.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο άνδρας πέθανε σήμερα το πρωί μετά από δύο μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Μάλιστα, τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. 


Ο 29χρονος ήταν ανεμβολίαστος, αλλά αποτελεί ιδιαίτερο περιστατικό. Έπασχε από μία συγκεκριμένη νόσο του ανοσοποιητικού, η οποία εμποδίζει τον οργανισμό του να αποθηκεύσει τα αντισώματα που προσφέρει ο εμβολιασμός. 


Η τραγική ειρωνεία είναι πως την ημέρα που ο 29χρονος κόλλησε τον ιό έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. 


Πάνω από 7.500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Βόρεια Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας. 


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο 


Πηγή: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365