Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Πρώτη νίκη ο Αλμωπός στη Super League 2

Ρεπορτάζ: Αντώνης Καρατζίδης

Την πρώτη του νίκη στη Super League 2, πέτυχε ο Αλμωπός Αριδαίας / Λουτρά Πόζαρ, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Απόλλωνα Πόντου, παρουσία 700 φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.


Οι κυανόλευκοι του Γιώργου Τυριακίδη ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και πανηγύρισαν δίκαια το τρίποντο της νίκης.


Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς καμία σοβαρή ευκαιρία για τις δύο ομάδες, μέχρι την στιγμή του γκολ για τον Αλμωπό στο 40' όπου ο Ρόβας με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε  το 1-0 κάτω από έντονους πανηγυρισμούς.


Στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Αλμωπός πίεσε για ένα 2ο γκολ και τα κατάφερε με άψογη κεφαλιά του Καράμπελα στο 55', μετά από εκτέλεση φάουλ του Πρίκα.


Μετέπειτα ο ρυθμός έπεσε και από τις δύο ομάδες με τον Αλμωπό, να πανηγυρίζει εύκολα και δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.


Διαιτητές ήταν η κ.Τσιοφλίκη (Λάρισας) με βοηθούς τους κ.κ Μινούδη (Πιερίας) και Καμπερίδη (Καβάλας). 4ος ο κ.Τσιάρας (Καβάλας).


Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας / Λουτρά Πόζαρ (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας (Κολλάρας 75’), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης (Αδαμίδης 22’ λ.τ.), Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (Μπακουτσής 88’), Ρόβας, Τριαντφυλλάκης (Πέττας 75’), Καράμπελας, Γιουκούδης (Ζαχαρός 88’).


Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Malumandsoko (Ζαχαράκης 87’), Sountoura, Καλαϊτζίδης, Nnomo, Μπαργκάν, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ξιφιλινός (Φράγκος 56’).


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΔΗΣ




4 σχόλια:

  1. Ελα παμε παρα κατω παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλεπετε οτι αταν ο διαιτητης παιζει σωστα τα αποτελεσματα ειναι αυτα δηλαδη καθαρα,οχι με πεναλτι μαιμου οπως Νικης βολου Βεροιας που πρωτου το δωσει ηταν φαουλ στον αμυντικο της Νικης Βολου η το ακυρωθεν του Αλμωπου αφου μπηκε το γκολ ενω δεν υπηρχε φαουλ,τυχαια ολα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365