Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Άνετο και αρχοντικό πέρασμα του Αλμωπού από την Καβάλα με σκορ 0 - 6

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης / Επιμέλεια - Αποστολή στην Καβάλα και για το Aridaia365 Αντώνης Καρατζίδης
Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα πέρασε από την Καβάλα ο Αλμωπός, αφού επικράτησε του ΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων με σκορ 0-6.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Το σκορ άνοιξε ο Ρίβας με σουτ στο 3'. Στο 26' ο Κολλαράς με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Αλμωπού. Τρία λεπτά αργότερα ο Παρασκευάς με σουτ έκανε το 0-3, ενώ στο 40' με τον ίδιο τρόπο ο Ρόβας έκανε το 0-4 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Στο 65' ο Ρόβας και στο 67' ο Ρίβας ανέβασαν τον δίχτυ του σκορ στο 0-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτή τη νίκη ο Αλμωπός έφτασε τους 12 βαθμούς, οι οποίοι αποτελούν μία εξαιρετική συγκομιδή στις πρώτες 7 αγωνιστικές και παραμένει ψηλά στην βαθμολογία.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης η ομάδα μας έχει ρεπό, ενώ την επόμενη βδομάδα στις 19/12 και ώρα 14:45, αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου εντός έδρας. 

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς(Καράμπελας 45'), Πρίκας, Σουλιώτης(Σταμπολίδης 45'), Σέχου(Αδαμίδης 55'), Κολλάρας(Γιαλαμούδης 45'), Κέθρι, Ασλαμπάλογλου(Μπακουτσής 45'), Τριανταφυλλάκης, Ρόβας, Ρίβας


Καβάλα (Alexander Nouri): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννάκος, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Απόσογλου, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Βορδοναράκης

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Α’ όμιλος
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 (14:45)
Βέροια-Απόλλων Λάρισας 5-1
Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ (αναβολή)
Πιερικός-ΠΑΟΚ Β’ 0-0
Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου 2-0
Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου 2-0
Καβάλα-Αλμωπός Αριδαίας 0-6

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 (14:45)
Τρίγλια-Ολυμπιακός Β’
Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα
Ρεπό: Πανσερραϊκός

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
Α’ Όμιλος
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 (15:00)

Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός
ΠΑΟΚ Β’-Ξάνθη
Τρίκαλα-Πιερικός
ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Πόντου
Ολυμπιακός Β’-Βέροια
Πανσερραϊκός-Τρίγλια

1 σχόλιο:

  1. μπράβο σε όλα τα παιδιά που δίνουν ψυχή.Απ τον Παιτέρη ως το Ράφα και απ τον Δημήτραρο ώς το Στάθαρο.Εκι Γκαλιέγκο σε περιμένουμε.Μπιλυ Ροβα μπουμ μπουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365