Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Άρης Νησίου - Ακρίτας Σωσάνδρας 3 - 2

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
Ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου ντέρμπι έγινε στο Άγρα, με τον Άρη Νησίου να επικρατεί του Ακρίτα Σωσάνδρας με σκορ 3 - 2 και να ανοίγει την διαφορά στην βαθμολογία στους 7 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με τον Παρτσανάκη στο 14'.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Καραδήμος είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.
Στο 22' ο Παρτσανάκης από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Παπαγεωργίου, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για 0 - 2. Κάτι το οποίο δεν κατάφερε να κάνει ούτε ο Παπαδημητρίου, το σουτ του οποίου από καλή θέση έφυγε μόλις άουτ.
Στο 37' λεπτό ο διαιτητή Αργυρός καταλόγισε σωστά πέναλτι που κέρδισε ο Καραδήμος, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως στο ξεκίνημα της φάσης δόθηκε εις βάρος τους πλάγιο, χωρίς να έχει βγει ο μπάλα έξω, με τον επόπτη Κεσίσογλου να ανοίγει διάλογο με τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων, κάτι το οποίο προκάλεσε ένταση.
Δύο λεπτά αργότερα ο Δούμος μετουσίωσε σε γκολ την έσχατη των ποινών γράφοντας το 1 - 1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Σφέκτος με ωραία ενέργεια και σουτ έφερε τούμπα το ματς γράφοντας το 2 - 1.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο στο οποίο σπάσανε καρδιές.
Αρχικά ο Παρτσανάκης στο 80' με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. 
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καραολάνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, τσίμπησε την μπάλα προ του Καραϊσαρίδη και ο Καραδημος που ακολουθούσε την φάση σκοραρε για το 3 - 2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ στην αρχή της φάσης στον Καραολάνη, με τον επόπτη Σουλιώτη να δείχνει παίζεται.
Στο 90' λεπτό οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Κουντουρά, με τον επόπτη Κεσίσογλου να τον καταλογίζει με χαρακτηριστική καθυστέρηση σε θέση οφσάιντ, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών, παραγόντων και φιλάθλων του Ακρίτα. Το 3 - 2 παρέμεινες ως το τέλος, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία μεγάλη νίκη

Μετά το τέλος του παιχνιδιού όπως αναφέρουν οι φιλοξενούμενοι, παράγοντας της ΕΠΣ Πέλλας βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών ανοίγοντας διάλογο με φιλάθλους τους για τις επίμαχες φάσεις. Μάλιστα σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση ζήτησε από τον διαιτητή να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι δέχθηκε εξύβριση από φιλάθλους των φιλοξενουμένων. 

Άριστη η διαιτησία του Αργυρού, παράπονα από τους επόπτες Κεσίσογλου και Σουλιώτη έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Άρης Νησίου (Πεχλιβάνης): Παπαγεωργίου, Καραολάνης Π., Κάρτας Γ., Κάρτας Β.(45' Μπέσιος), Χουμάνης(57' Καραολάνης Θ.), Γκίνης, Καραδήμος (86' Αράπι), Τσίκος(65' Μούλας), Σφέτκος, Δούμος, Πρεβαρτιτσάνης

Ακρίτας Σωσάνδρας(Ουζούνης): Δημητριάδης(45' Καραϊσαρίδης λ.τρ.), Σαπουντζής Σ.(87' Γουλάκης), Χρηστίδης(50' Στούπης λ.τρ.), Ζουμπουλίδης, Κοντακτσής, Κουντουράς, Κόκλης, Μποζίνης, Παρτσανάκης, Παπαδημητρίου, Χαλκίδης(82' Γεωργιάδης)

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:



























































.



17 σχόλια:

  1. οι επόπτες ήταν απαραδεκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο παράγοντας της ΕΠΣ Πέλλας μόνο την στολή του Νησίου δεν έβαλε. Θέλετε και ψήφους μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πράγμα είναι και αυτό οι διαιτητές και ο παρατηρητής όλοι από Εδεσσα,βάλτε ουδέτερους από Γιαννιτσά,τώρα με αυτές τις αποφάσεις των εποπτών πως θα δικαιωθεί η Σωσανδρα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κεσίσογλου μιλούσε φιλικά με τους γηπεδούχους και βριζόταν με τους φιλοξενούμενους. ΝΤΡΟΠΗ. Όσο για τον παράγοντα της ΕΠΣ Πέλλας, ο άνθρωπος ξαφνικά θυμήθηκε να πάει σε γήπεδο, γιατι άραγε, ήθελε συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Και μετά με ποια αρμοδιότητα, αφού δεν ήταν παρατηρητής, μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και ζητούσε να γραφεί στο φύλλο αγώνα όταν τον έβρισε φίλαθλος; από πότε τα λεγόμενα φιλάθλου γράφονται σε φύλλο αγώνα; ΤΡΑΓΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΊΛΕ 7 ΚΑΙ 26 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ....ΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ.

      Διαγραφή
  5. Κλασικοί βρωμ.. εδεσσαίοι κομπλεξικοί χρόνια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εσείς γαλαζοαιματοι είστε ελληνικά δεν ξέρετε να μιλάτε...

      Διαγραφή
  6. Φίλαθλος από Προμαχους18 Δεκεμβρίου 2021 στις 7:36 μ.μ.

    Προς Σωσανδρα και aridaia 365,ποιος ήταν ο σύμβουλος της ΕΠΣ που ήταν στο γήπεδο κύριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντωνίου, ωραίους συμβούλους έχεις και προπάντων αμεροληπτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εκλογές της Ένωσης τελείωσαν,θα έχει πλάκα να τους ψήφισες Σωσανδρα και τώρα άντε βρες το δίκιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γελουσαν και οι άνθρωποι του Νησιού με τα κατορθώματα των εποπτών σήμερα στον Αγρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ουδετερος φιλαθλος18 Δεκεμβρίου 2021 στις 8:18 μ.μ.

    Περιμένουμε σαν φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και κυρίως της Αλμωπίας επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Σωσανδρας για όσα σοβαρά γεγονότα συνέβησαν στο ανωτέρω αγώνα σε βάρος της ιστορικής και νοικοκυρεμενης ομάδας της Σωσανδρας,γιατί αλλιώς ποιον να πυστεψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλαθλος Σωσανδρας18 Δεκεμβρίου 2021 στις 8:38 μ.μ.

    Κεσισογλου μην μιλάς με τους φιλάθλους στην κερκίδα γιατί προκαλείς και απαγορευεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρμόδιοι της διαιτησίας των γηπέδων αφήστε και την Σωσανδρα να ζήσει το όνειρο της ανόδου,αμαρτία είναι αυτά που έγιναν σήμερα στο παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαιτητές από Εδεσσα,παρατηρητής διαιτησίας από Εδεσσα, σύμβουλος Ένωσης από Εδεσσα,και η Σωσανδρα μόνη της,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΗΠΑΚΗ επειδή είσαι δίκαιος πρέπει να τους τιμωρήσεις και όχι να τους καλυψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι διαμαρτιρεστε ρε παιδιά από τη Σωσανσδρα για τους Εδεσσαιους...
    Εσείς δεν έχετε καμία 4-5 στην ομάδα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365