Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Διπλό ανάσα για την Νίκη Καλής

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η Νίκη Καλής στην Λεπτοκαρυά, επικρατώντας με σκορ 2-0 του τοπικού Ατρόμητου και μαζί μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και ισοροπημένο, με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι πιό αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη, που τους δίνει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έδειξαν κάποιες αγωνιστικές αδυναμίες και δεν κατάφεραν να αποφύγουν την εντός έδρας ήττα, χάνοντας την ευκαιρία να πλασαριστεί ψηλότερα στην βαθμολογία.

Στο 39’ ο Άλλεν Τσούπι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 48’ ο έμπειρος στράικερ Μιχάλης Μπάσδος κλείδωσε την νίκη των φιλοξενουμένων.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λαμπρίδης, Παρούτογλου, Κουκούλης Δ.


Ατρόμητος Λεπτ.: Βασιλειάδης, Αλεξανδρίδης, Θεοδωρίδης, Μετα, Τουλγαριδης Θ, Κοιμτζιδης Ι, Ιωαννίδης, Κοιμτζιδης Κ, Τουλγαριδης Α, Λουκίδης, Λαζαρίδης.

Νίκη Καλής: Δρεναφτσης, Τσακπινης, Αγγελάκης, Καραμπασης, Γιακαμοζης, Ζαλουμης, Τσουπι, Τζιοτζιος, Σταμανικης, Μπάζδος, Τσακμάκης.

2 σχόλια:

  1. Προφητιλιωτες το τρένο ξεκίνησε....θα εύχεσται να μην είχε μετρήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365