Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Νέα γυναικοκτονία: Νεκρή 29χρονη στην Αλεξανδρούπολη – Την ξυλοκόπησε ο σύζυγός της

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει τρία παιδιά
Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τραγική κατάληξη σημειώθηκε στην χώρα μας, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, μια νεαρή κοπέλα, που κατοικούσε στην περιοχή της Άβαντος, φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον επίσης νεαρής ηλικίας σύζυγό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Οι πληροφορίες αρχικά ανέφεραν ότι η κοπέλα νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, όμως δυστυχώς, σύμφωνα με το protothema.gr, η άτυχη νεαρή γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει τρία παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365