Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο Τύπου

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες εργασίες διαγράμμισης του άξονα της οδού και των οριογραμμών επί της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στις εξής θέσεις: 

1) Από τη Χ.Θ. 33+000 έως τη Χ.Θ. 32+000 με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

2) Από τη Χ.Θ. 30+000 έως τη Χ.Θ. 31+000 με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα

3) Από τη Χ.Θ. 16+800 έως τη Χ.Θ. 16+000 με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

4) Από τη Χ.Θ. 15+400 έως τη Χ.Θ. 16+000 με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

5) Από τη Χ.Θ. 11+800 έως τη Χ.Θ. 11+500 με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν  από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365