Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Έφυγε από την ζωή παλιός διαιτητής της ΕΠΣ Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Γιάννης Τσαούσης γνωστός στους φίλους του ποδοσφαίρου της Πέλλας και όχι μόνο, καθώς ο εκλιπών με κατάγωγή από το Αρσένι Σκύδρας, ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, με πολλούς φίλους τόσο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία.

Υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες σφυρίχτρες της Πέλλας και με την παρουσία του τίμησε το άθλημα, ενώ υπήρξε βοηθός διαιτητή Α’ Εθνική, διαιτητής στην Γ’ Εθνική και αρχιδιαιτητής επί προεδρίας Ιορδάνη Τσώτσου στην ΕΠΣ Πέλλας.

Ο Γιάννης Τσαούσης που ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια, έχοντας προβλήματα υγείας, έφυγε για το στερνό ταξίδι σε ηλικία 65 ετών μέσα σε κλίμα οδύνης των συγγενών και φίλων και σίγουρα η απώλεια του θα είναι μεγάλη, κυρίως για την οικογένεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Η φώτο είναι από την γιορτή της ΕΠΣ Πέλλας το 2015, με τον Γιάννη Τσαούση (μέση) να τιμάται από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ.Αντωνίου και τον αρχιδιαιτητή κ.Καρακελίδη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365