Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Αλμωπία: Ευχαριστήριο Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή την μεγάλη ανταπόκριση των Σχολικών Μονάδων στην συγκέντρωση αποκομμάτων παλαιού χαρτιού για ανακύκλωση, με ανταποδοτικό χαρακτήρα, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους δασκάλους, μαθητές και γονείς των παρακάτω Σχολικών Μονάδων:

1. 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

2. 1ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας

3. 2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας

4. Δημοτικό Σχολείο Αψάλου

5. Νηπιαγωγείο Αψάλου

6. Δημοτικό Σχολείο Βορεινού

7. Νηπιαγωγείο Βορεινού

8. Δημοτικό Σχολείο Γαρεφείου

9. Δημοτικό Σχολείο Εξαπλατάνου

10.  Νηπιαγωγείο Εξαπλατάνου

11. Δημοτικό Σχολείο Θεοδωρακείου

12. Νηπιαγωγείο Θηριόπετρας

13. Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντίας

14. Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου

15. Νηπιαγωγείο Όρμας

16. Νηπιαγωγείο Περίκλειας

17. Νηπιαγωγείο Πιπεριάς

18. Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας.

Επίσης, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι κατά την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων ειδών από τους κάδους απορριμμάτων, που υπάρχουν σε διάφορα σημεία είτε στην πόλη της Αριδαίας, είτε στις διάφορες Τοπικές Κοινότητες, παρατηρήθηκε μεγάλος όγκος παλαιού χαρτιού, όπως βιβλία, τετράδια, περιοδικά, φυλλάδια.

Προτρέπουμε όλους τους πολίτες, να συμβάλλουν σημαντικά στην ανακύκλωση, να προσκομίζουν τα παραπάνω είδη στην κοντινότερη σχολική μονάδα της περιοχής τους ή στο Εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας (τηλ. επικοινωνίας 2384023215)  και με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να  συνεισφέρουν οικονομικά στο κάθε σχολείο. Τα αποκόμματα παλαιού χαρτιού, τα οποία συγκεντρώνονται στα σχολεία, μεταφέρονται με τα οχήματα του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας,  στην εταιρεία MEL ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΡΤΟΥ Α.Ε’’, η οποία ασχολείται με την παραγωγή ανακυκλωμένου χαρτονιού με χρηματικό αντίτιμο, το οποίο αποδίδεται στην κάθε σχολική μονάδα.

Το Τμήμα  Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου  του Δήμου Αλμωπίας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος με την συνεχή προβολή των δράσεων ανακύκλωσης και την αφύπνιση όλων των πολιτών με σκοπό την υιοθέτηση της ανακύκλωσης στην καθημερινότητα μας.


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ




3 σχόλια:

  1. Εκει στο Δημαρχείο,να πείτε στα απορηματοφορα να μπαινόυν και μεσα στα Λουτρακι,οχι μονο οτι βλεπει η πεθερα.Εχει τοσους τουριστες καθημερινα διμιηργουντε πολλα σκουπιδια.Δν μπορω εγω που εχω ξενοδοχειο να βαζω στο αγροτικο και να ψαχνω καδο σε διπλανό χωριο! Την επομενη φορα στο δημαρχειο θα τα φερω αλλα θα εχω μαζι μου και ένα συνεργειο με live μεταδοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ίδιο και στους Προμαχους. Θέλουμε τα απορριμματοφόρα να περνάνε μέσα από το χωριό όπως πριν 15 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ενημερώνεται η υπεύθυνη αντιδήμαρχος γιατί δε γίνεται να τα γνωρίζει ολα.να γίνονται και οι ανάλογες συστάσεις στους υπαλλήλους του δήμου ώστε να μην τους διαφεύγουν δρόμοι με κάδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365