Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Πάγωσαν στον ΑΣ Γιαννιτσά, ευτυχώς είναι καλά ο Νίκος Ιωσηφίδης

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Δύσκολες στιγμές πέρασαν οι άνθρωποι του ΑΣ Γιαννιτσά όταν στην διάρκεια του δευτέρου μέρους, σε μια εναέρια μονομαχία ο Νίκος Ιωσηφίδης σωριάστηκε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του.

Ευτυχώς παρενέβη άμεσα ο συμπαίκτης του Γιάννης Πελτέκης και ο γιατρός του αγώνα και ο άτυχος παίκτης γλύτωσε τα χειρότερα.

Δείτε τι αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ Γιαννιτσά, παρακάτω:

«Το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς το μυαλό όλων είναι στον Νίκο Ιωσηφίδη, ο οποίος έπεσε στο έδαφος μετά από εναέρια μονομαχία χάνοντας τις αισθήσεις του και χάρις στην έγκαιρη επέμβαση του συμπαίκτη του Γιάννη Πελτέκη και του γιατρού του αγώνα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Makedonikos FC για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους και την βοήθεια που προσέφεραν στον παίκτη μας.»


Νεότερη ενημέρωση


Καθαρές βγήκαν οι εξετάσεις του Νίκου Ιωσηφίδη, ο οποίος και επέστρεψε σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365