Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Νέα νίκη και συνεχίζει να καταδιώκει την κορυφή ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας επικράτησε του Άρη Αθύρων με σκορ 4-1 και συνεχίζει την θαυμάσια φετινή του πορεία.


Το παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από δύσκολες συνθήκες και ο δυνατός αέρας ήταν ο μεγάλος αντίπαλος των ποδοσφαιριστών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που μπήκαν φουριόζοι και αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους ανοίγοντας το σκορ πολύ νωρίς στο 2’ με τον Νάνο.

Το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων συνεχίστηκε, στο 16’ ο Αβραμίδης έγραψε το 2-0 και στο 36’ ο Μπαγκής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα  έπεσε, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν το σκορ στο 70’ με τον Λουκάτο να μειώνει σε 3-1 για τους κιτρίνους, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταια τους λέξη και στο 90’ ο Νάνος έγραψε το 4-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, με το δεύτετο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Παπαδόπουλος Η., Ατζαμιδάκης.

Η σύνθεση των νικητών:

Μ.Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)

Ζλατάνης, Νούσης, Μποζίνης, Γώγου (60’ Καλαϊτζής Μ.), Μάρκου Π., Αβραμίδης, Μπίτσας, Πασόης (60’ Μάρκου Γ.), Μπαγκής (46’ Καρυπίδης), Νάνος, Μάρκου Μ., (Καλαϊτζής Κ.)

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365