Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Γράφει ο βόρειος άνεμος

Γράφει ο βόρειος άνεμος
Καλήν εσπέρα άρχοντες, κι' αν είναι ορισμός σας......... Χρόνια Πολλά ρε παίδες και καλά Χριστούγεννα.

Ήλθαν λοιπόν τα Χριστούγεννα, έπεσαν οι αποζημιώσεις ( φουλ για πόκα και καζίνο) και οι μπαλλαδοφατσες ας περιμένουν τα της ΕΠΣ σε 16 ημέρες.

Έχω αρκετά νέα σήμερα αλλά θα αρχίσω με ένα παραμύθι. 

Σε ορεινό χωριό της Έδεσσας κάποτε, τέτοιες μέρες μαζεύονταν τα παιδιά ( μικρά, μεγάλα) για τα κάλαντα.
Συνεννοήθηκαν λοιπόν όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα. Έκαναν μια μεγάλη παρέα 10 ατόμων. 
Πάνε στο πρώτο σπίτι= Τσουφ. Στο δεύτερο= Τσουφ. Στο τρίτο= ένα καρύδι. Τσατιστηκαν δύο παιδάκια και εγκατέλειψαν. Δεν πειράζει, μείνανε 8.
Συνεχίζουν. Στο επόμενο σπίτι= Τσουφ.
Στο άλλο σπίτι= μια καραμέλα. Άλλοι δύο σκεπτόμενοι πονηρά εγκαταλείπουν.
Σε ένα μισάωρο δεν έκαναν τίποτα και από τους 10 έμειναν οι 6.  Άρα, λέει ο αρχηγός, θα κάνουμε τους ψοφιους!! Τζάμπα περπάτημα και χαλάμε τις φωνητικές μας χορδές!!
Έτσι, διέλυσαν το παρεάκι και φινιτο τα κάλαντα και τα δωράκια. Τι ειχαν- τι έχασαν!!

Θα μου πείτε, γιατί το παραμυθακι αυτό; Ρε παιδιά, Χριστούγεννα έρχονται. Ας γίνω και εγώ Hans Christian Andersen.

Έχουμε και μεταγραφικά.

Σας το έγραψα ότι με έστειλε ο Loutsesku στο Νόβισαντ για μεταγραφικούς στόχους. Αμ ο πονηρός μας έστειλε όλους αδιαβαστους. Πήγε και έκλεισε με απόλυτη μυστικότητα δύο παίκτες από παραγειτονικο χωριό ( έναν φορ δυνατό και ένα στόπερ για ψηλό παιχνίδι). Και το σπουδαίο, επειδή έχει μεγάλη αυλή στο σπίτι του ήδη τους άρχισε μίνι προετοιμασία.
Ο κυρ Γιάννης, ο μεγαλοπαραγοντας της Α, από Βορειοδυτική Αλμωπία, έχει κλείσει τρεις Σκοπιανούς στράικερ και ήδη ξεκίνησαν τα μπάνια στο Πόζαρ υποσχόμενοι 100% την Α1.

Στην συμπρωτεύουσα ο Antonio Pirlo, ξέφυγε από τον αρχικό στόχο και προχθές εθεάθη στο φιλικό Μαλγαρα-Αιγινιο κατασκοπεύοντας δύο παικτουρες από Κατερίνη μεριά.

Σίγουρο θεωρείται οι υπογραφές που εξασφάλισε το δίδυμο Bizel- Paraponiar από τον πρωτοπόρο της Α1 Κιλκίς για την F.C Rahonia.

Αυτά για σήμερα παληκάρια μου και εύχομαι μέσα από την ❤️ μου, 

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Χαρά.
Dopro vetse!!

2 σχόλια:

  1. Βόρειε άνεμε,μιας κ τα λες σταρατα κ μποεμικα,κ ξέρεις κανταρια ποδόσφαιρο,επίσης βλέπεις το τι θα γίνει στην Πορεία,όπως κοιτάς το όρος Πάικο κ εσύ βλέπεις πίσω τι γίνεται στο χωριόν "Λειβαδια",συνέχισε να κάνεις την διαφορά με τα "λεγόμενά σου" στα της στρογγυλής θεάς.....εύχομαι ολόψυχα ΥΓΕΙΑ,να περάσεις εμορφα κ σε όλους καλές γιορτές! ΘΕ'Ω'ΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365