Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ο επιχειρηματίας Κώστας Παπαδόπουλος μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του κδαπ μεα Ορίζοντας Έδεσσας

Πράξη αγάπης

Χαμόγελα και χαρά προσέφερε ο επιχειρηματίας Κώστας Παπαδόπουλος στα παιδιά του κδαπ μεα Ορίζοντας Έδεσσας.


Σε διαφορετικές συνθήκες, λόγω της πανδημίας Covid-19, αλλά με την ίδια χριστουγεννιάτικη διάθεση, ο επιχειρηματίας Κώστας Παπαδόπουλος εν’ όψη των γιορτινών ημερών, μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του κδαπ μεα Ορίζοντας Έδεσσας που τον πρόσμεναν και χάρηκαν με την παρουσία του, σε μια μίνι γιορτούλα που επιμελήθηκε ο εδεσσαϊκος ΚΟΣΜΟΣ.


Η Πρόεδρος του κέντρου «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» Γεωργία Κικίδου ευχαρίστησε τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα: Aν όλοι μας κάνουμε έστω το ελάχιστο το αποτέλεσμα θα είναι τεράστιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365