Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ανακοίνωση για επίσκεψη Κινητής μονάδας εμβολιασμού σε Κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Στο πλαίσιο της εξέλιξης και ολοκλήρωσης του εμβολιασμού των πολιτών της επικράτειας κατά της COVID-19 και προκειμένου να διευκολυνθούν κάτοικοι Κοινοτήτων του Δήμου Αλμωπίας που επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά αδυνατούν να προσέλθουν στα υφιστάμενα εμβολιαστικά κέντρα της περιοχής αρμοδιότητάς σας, Κινητή μονάδα με το απαραίτητο Υγειονομικό Προσωπικό θα βρίσκεται στις εξής Κοινότητες την Τετάρτη 29/12:


ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 


08.30-09:30


ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ ΙΑΤΡΕΙΟ 


10.00-11.00


ΟΡΜΑ ΚΤΙΡΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  


11.30-13.30


ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΤΙΡΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 


14.00-15.00


3 σχόλια:

  1. Δεν έχεις βάλει ημερομηνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δελτίο τύπου του Δήμου αυτούσιο. Σε επικοινωνία που είχα με ενημέρωσαν ότι η ημερομηνία είναι 29/12, περιμένουμε το διορθωτικό δελτίο τύπου για να το αλλάξουμε και στο κείμενο

      Διαγραφή
    2. Πως και πως το περιμενω.να παω να καρφωσω τις 3 δοσεις μαζι για να κανω ρεβεγιον εε ουπς error κάτι πηγε λάθος εδώ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365