Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Αριδαία: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μία πολύ ωραία εκδήλωση (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Δείτε το βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία αρκεκού κόσμου, μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας, το τοπικό συμβούλιο Αριδαίας και η ΔΗΚΕΑ, στην κεντρική πλατεία της πόλης.


Το δέντρο άναψε σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ενώ ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πλατείας άλλαξε κατά πολύ. 


Παρόν ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης με όλους του τους συνεργάτες, ο οποίος απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Σταύρος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Αριδαίας Θοδωρής Ταρασίδης, καθώς και η κυρία Μαρία Εγγλέζου ως εκπρόσωπος του συλλόγου "Προσφορά Ζωής".


Μία όμορφη νότα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια έδωσε η παιδική χορωδία του Ωδείου Αλμωπίας. Ενώ ο Άγιος Βασίλης έκλεψε την παράσταση.


Αξίζει να αναφέρουμε πως στην θέση του παλιού φυσικού δέντρου το οποίο δεν "έπιασε", πλέον όπως θα δείτε βρίσκεται ένα μικρότερο και ευχή όλων είναι να "πιάσει".


Δείτε το βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr



















































4 σχόλια:

  1. Πουσαι κυριε Τακη(Μπινος)? Λειπεις και οι παρεμβασεις σου ομορφαινουν ακομη τη ζωη μας. Το "δενδρο" που εσυ φυτεψες ακομη λαμποκοπα και συγκινει τα παιδια μας. Ησουν φωτισμενη προσωπικοτητα και διαχρονικος. κ. Μπατση μπραβο σου. Προσγιωθηκες στο ρεαλισμο χωρις μικροψυχιες και αυτο σε τιμα αλλα επρεπε να καλεσεις και το δημιουργο του δενδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ο Τάκης φτυαριζε αλάτι στην χιονισμένη ΑΡΙΔΑΊΑ πάνω από το φορτηγό του δήμου.
      Ο Μπάτσης φτυαριζει τσιμέντο στις ατελείωτες λακούβες και γούρνες που μας χάρισε ο Μπίνος.
      Και οι δύο μαζί δεν τον φτάνουν τον Τάκη.

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία, συγκεντρώσεις πλήθους χωρίς λόγο, τη στιγμή που μόλις άρχισε να φαίνεται φως στο τούνελ και έπεσαν τα κρούσματα στη ΠΕ Πέλλας. Η δημοτική αρχή θέλει τόσο πολύ να πιάσει μικρόφωνο που ρισκάρει τη δημόσια υγεία για ακόμα μια φορά. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365