Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Γκραν-γκινιόλ και μοιρασιά στους Σαρακηνούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στους Σαρακηνούς, όπου Θύελλα και Ηρακλής Αμπελοκήπων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά, κυνηγώντας την νίκη, χωρίς όμως να χαμογελάσει σε κάποια από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι αν και καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας την υπεροχή δεν τα κατάφεραν, ειδικά στην επανάληψη είχαν εγκατασταθεί στα καρέ των φιλοξενουμένων και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό κυριολεκτικά στα χασομέρια.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έδειξαν καλά στοιχεία σαν ομάδα και τα έχουν με την τύχη τους, αφού ισοφαρίστηκαν στην τελευταία φάση, ενώ έδειξαν ατολμία στα τελευταία λεπτά όταν οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις για να κλειδώσουν το παιχνίδι.

Πριν συμβούν όλα αυτά όμως θα πρέπει να σταθούμε στον διαιτητή κ.Ρηγόπουλο από την Ημαθία, ο οποίος υπέπεσε σε σωρεία λαθών, με αποκορύφωμα την ακύρωση του ολοκάθαρου τέρματος των γηπεδούχων για οφσάιντ στο 41’ και ενώ ο βοηθός έδειξε σέντρα και πήγε και ο ίδιος στην σέντρα, στην συνέχεια πήρε την απόφαση να το ακυρώσει, μια απόφαση που έβαλε μπουρλότο στο παιχνίδι, εξαγριώνοντας τους φίλους των γηπεδούχων., όπως και στην φάση του 71’ όπου υπάρχει φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, ενώ και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το γκολ της ισοφάρισης ότι προήλθε από φάουλ που δεν ήταν.

Φάσεις και γκολ:

Στο 4’ Κιόρτσης έκανε την επέλαση, αλλά αντί να σουτάρει έκανε συρτή σέντρα, για να μπλοκάρει ο Πέππας.

Στο 8’ φοβερό σουτ του Γεωργίου απέκρουσε δύσκολα ο Πέππας.

Στο 20’ σέντρα Γεωργίου έπιασε την κεφαλιά ο Ευθυμιάδης και ο Τσόρμπας με κοντινή προβολή, έγραψε το 1-0 για την Θύελλα.

Στο 31’ Λίτσιος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ έγραψε το 1-1 για τον Ηρακλή

Στο 41’ σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων η μπάκα πήγε στον Θωμά Ε., που με πλασέ σε άδεια εστία πέτυχε το γκολ, ο βοηθός κ.Παπαδάκης έφυγε στην σέντρα, όπως και ο κ.Ρηγόπουλος, που στην συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία να ακυρώσει το τέρμα για οφσάιντ, προκαλώντας το μένος των γηπεδούχων.

Στο 52’ ο Βασάρας ελίχθηκε ωραία στην περιοχή και με ωραίο πλασέ από πλάγια έγραψε το 1-2 παγώνοντας το γήπεδο.

Στο 57’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Γκέσιου τράνταξε το κάθετο δοξάρι του Πέππα.

Στο 71’ ο Ιωάννου προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά εντός περιοχής, εκεί έπεσαν πάνω του, ένας αμυντικός και ο γκολκήπερ Αθανασίου τον γκρέμισαν στην κυριολεξία και ο ρέφερι προς γενική έκπληξη όλων έδωσε επιθετικό φάουλ.

Στο 78’ ο Ιωάννου βρέθηκε σε επίκαιρη θέση αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 81’ κοντινή κεφαλιά του Θωμά Ε., στην αγκαλιά του Αθανασίου.

Στο 90’+5’ σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων, ο Μουρίκι με σουτ-κεραυνό από πλάγια, κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-2, με τον ρέφερι να σφυρίζει αμέσως την λήξη και να τρέχει στα αποδυτήρια μόνος του, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, αντί όπως όφειλε να περιμένει τους βοηθούς του και να εισέλθουν στα αποδυτήρια, όλοι μαζί.

Για τον διαιτητή κ.Ρηγόπουλο τα είπαμε παραπάνω, έκανε πολλά λάθη σε ένα ήσυχο παιχνίδι, ενώ οι βοηθοί του κ.κ Γκόγκος και Παπαδάκης δεν υπέπεσαν σε σοβαρά λάθη.


Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)

Μακρής, Πούπης, Ουζούνης, Κιόρτσης (33’ λ.τ Θωμάς Ε.), Μαντζανάς, Τούφας, Μουρίκι, Ευθυμιάδης, (46’ Ιωάννου), Γκέσιος, Τσόρμπας, Γεωργίου.


Ηρακλής: (Μάκης Δανδίκας)

Πέππας, (72’ Αθανασίου), Κωτούλας, Αναστασιάδης, (85’ Παναγιωτίδης), Νικολίτσας, Κοντέων, Βασάρας, Παπαϊωάννου, Μαγκούτης, Λίτσιος, (79’ Κύρτζος), Τσολακίδης, Χατζάκος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365