Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ακρίτας Σωσάνδρας - Όλυμπος Αψάλου 4 - 0

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Εύκολη νίκη πέτυχε ο Ακρίτας Σωσάνδρας, ο οποίος επικράτησε με σκορ 4 - 0 του Ολύμπου Αψάλου για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας του 1ου ομίλου.

Όλα κρίθηκαν ως προς το τελικό αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τρια γκολ. Δύο πέτυχε ο Τσόρμπας και ένα ο Κοντακτσης.

Το τελικό 4 - 0 διαμόρφωσε ο Παρτσανάκης στο 77'.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:















































10 σχόλια:

  1. Πείτε και στον Λορυ,ένα ημίχρονο μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην σου πω και τον νικο τον τσολερ και τον γορδιλ για κανα 20 λεπτο στο τελος με τα αου αου για γελια ειναι η αψαλος

      Διαγραφή
  2. 4 ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο στόμα μεγάλο και λόγια πολλά είστε
    Ο διαιτητής εμετικός
    Έχουμε και δεύτερο γύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπερδεύεσαι φίλε μου. Τα παραπάνω σχόλια είναι προφανώς από αψαλιωτες. Αλλά εσύ τι θες να πεις τώρα, ότι σήμερα έχασες λόγω διαιτησίας ή ότι στον δεύτερο γύρο θα εκδικηθείς με την ίδια ομάδα. Σοβαρέψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη κάνετε φαιρ πλέι με αυτές τις ομάδες.Αν ήταν στην θέση σας θα εβαζαν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ,όσα μπορούσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την μεγάλη αξία ορισμένων έμπειρων στο παρελθόν, πιστεύω ότι η αρμόδια αρχή θα πρέπει στο τοπικό της Πέλλας να βάλει όριο ηλικιακο. 32,33,34,35; και τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365