Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Κίτρινισε το γειτονικό ντέρμπι στην Κερασιά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Με μεγάλο νικητή τον Άρη Νησίου τελείωσε το γειτονικό ντεπρμπι στην Κερασιά, με τους κίτρινους να επικρατούν με το εντυπωσιακό 4-1 του τοπικού ΠΑΟ.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεια του ντέρμπι με δυνατές μάχες, αρκετές φάσεις  μπροστά στις δύο εστίες και είχε μια ισορροπία μέχρι την αποβολή του γκολκήπερ Τζαβέλλα των γηπεδούχων στο 30’, καθώς από εκεί και πέρα η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά των φιλοξενουμένων, που πήραν εύκολα την νίκη.

Στο 12’ ο Γιώργος Καραδήμος έγραψε με πλασέ από πλάγια το 0-1, για να απαντήσουν άμεσα οι γηπεδούχοι στο 14’ με φοβερή κεφαλιά του Νίκου Γουλάκη.

Στο 32’ ο Δημήτρης Σφέτκος με φοβερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι και έγραψε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 54’ ο Γιώργος Καραδήμος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 1-3 και το σκορ έκλεισε στο 81’ ο Σίμος Γκίνης που έγραψε το 4-1 και έδωσε διατάσεις θριάμβου στην νίκη του Άρη

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου Γ., Ζγούρος Γ.

Συνθέσεις:

ΠΑΟ: (Δημήτρης Μυλωνάς)

Τζαβέλας, Φουδούλης, Γουλάκης Χ., Πασιαλής, Στογιάννης, Λουκόφτσης, Γουλάκης Ν., (83’ Γεωργίου), Μάντης, (80’ Τσόρμπας), Καπαγιάρογλου, Πέτκος, (30’ Σαρακινλής), Τσιτσάγκας, (85’ Ουρούμης).

Άρης: (Πέτρος Πεχλιβάνης)

Πιστοφίδης, Προβαρτιτσάνης, Καραογλάνης, Κάρτας Β., Κάρτας Ε., Δούμος, Καραουλάνης, (83’ Σαλαμάνης), Καραδήμος, Γκίνης, (83’ Αράπη), Τσίκος, (22’ Σφέτκος), Χούμαλης, (72’ Δούιτσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365