Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Με υπογραφή Κυζιρίδη το τρίποντο ο Εδεσσαϊκός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κυζιρίδη, ο οποίος πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του ο Εδεσσαϊκός επικράτησε με 3-2 του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή στον 2ο όμιλο.

Το πάλεψαν από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο τους στοίχισε σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα για μία ώρα παιχνιδιού λόγω αποβολής του Κουτσικοβαγγέλη. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 4’ μετά από ωραία προσπάθεια του Ιγνατίδη, όμως, ο Εδεσσαϊκός αντέδρασε και ισοφάρισε στο 22’ με πολύ όμορφο γκολ του Κυζιρίδη έπειτα από εναλλαγή της μπάλας με τον Μεληκιώτη. Στο 32’ ήρθε η αποβολή του Κουτσικοβαγγέλη να ανατρέψει τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα για μαρκάρισμα πάνω στο Μωυσίδη. Στις αρχές του β’ μέρους ο Κυζιρίδης με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μεληκιώτης έκανε το 2-1, όμως ο Ποσειδώνας ισοφάρισε γρήγορα με κεφαλιά του Ιγνατίδη στο 55’. Τη νίκη στον Εδεσσαϊκό χάρισε ο Κυζιρίδης στο 83’ με νέο πέναλτι που κέρδισε αυτή τη φορά ο Ντόγος.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ασλανίδης, Τσικλητάρη, Καλορόγιαννης (Πιερίας).


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Άγγελος Ζαζόπουλος)

Τεντζέρης, Αβραμίδης, Νικολαΐδης, Μωυσίδης (30’ λ.τρ. Μαυρόπουλος, 72’ Σπαρτιάτης), Γιαννόπουλος, Προύντσης, Τεμερτζίδης (72’ Κατικαρίδης), Μεληκιώτης, Κυζιρίδης, Ντόγος, Ταουσάνης (86’ Καλαμπάκας).


ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Δημήτρης Κάλφας)

Παπαδόπουλος, Φούσκας, Προκοπίου, Λαγόντσος, Καστριτσέας, Κουτσικοβαγγέλης, Λουκοβίτης, Κουκουλέκης (78’ Σεμπαστιάν), Ιγνατίδης, Δημητρακόπουλος (78’ Τσακιρίδης), Ξανθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365