Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Νέα σενάρια για την πληρότητα στα γήπεδα

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων θα επανασυνεδριάσει στις 27 Δεκεμβρίου

Η εισήγηση για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών έχει κατατεθεί, είναι πιθανό, ωστόσο, να αποφασιστεί ένα ηπιότερο μέτρο, η μείωση της πληρότητας στο 40%!

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων θα επανασυνεδριάσει στις 27 Δεκεμβρίου και θα εκτιμήσει την αποδοτικότητα των μέτρων έως τότε, αλλά είναι έτοιμη να προτείνει από τις 3 Ιανουαρίου νέα δέσμη, που έχει ήδη εισηγηθεί και θα ανακοινωθεί όταν κριθεί αναγκαίο.

Τα μέτρα που θα ισχύσουν μετά τις 3 Ιανουαρίου έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση -καθώς η επιτροπή επεξεργάζεται διάφορα σενάρια για το ωράριο-, τις αθλητικές εκδηλώσεις, το σκέλος της τηλεργασίας και δραστηριότητες που δεν είναι αναγκαίες.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, πιθανό είναι το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να αποφασίσει να πάει σε πιο ήπιους περιορισμούς αναφορικά με τα γήπεδα, αλλά και τον χώρο της διασκέδασης.

Η εισήγησης για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών έχει κατατεθεί. Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα υιοθετηθεί ή θα αποφασιστεί ένα ηπιότερο μέτρο. Γι’ αυτό θα εξεταστεί η αυστηροποίηση των ελέγχων για πιστοποιητικά εμβολιασμού και μάσκες, αλλά και η μείωση της πληρότητας στο 40%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365