Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Με ήπια συμπτώματα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Ευχές Ερντογάν για ταχεία ανάρρωση

Θερμές ευχές Ερντογάν
Ήπια συμπτώματα παρουσιάζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος διαγνώστηκε χθες θετικός στον κορωνοϊό στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη χθες από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, και εμφανίζει ήπια συμπτώματα ενώ η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή.

Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό νοσοκομείο της Πόλης για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προέτρεψε πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου.

Με την ευκαιρία ευχήθηκε σε όλους να έχουν Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα.

Θερμές ευχές Ερντογάν προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη, για ταχεία ανάρρωση

Ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διαβίβασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ευχές για ταχεία ανάρρωση, μέσω του υπουργού Υγείας της χώρας, δρ Φαχρετίν Κοτζά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ. Ο κ. Κοτζά μετέφερε στον Παναγιώτατο, ο οποίος παραμένει υπό παρακολούθηση σε κεντρικό νοσοκομείο της Πόλης, το ενδιαφέρον του Προέδρου και του ίδιου προσωπικά για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι Αρχές της χώρας βρίσκονται στο πλευρό του για οτιδήποτε και αν χρειασθεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη επικοινώνησε νωρίτερα και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι, ο οποίος του εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365