Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο ΠΑΣ Ξιφιανής και Ελπίδες Προμάχων

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαφήμιση ποδοσφαίρου στην Ξιφιανή, όπου ο τοπικός ΠΑΣ και οι Ελπίδες Προμάχων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, σε ένα παιχνίδι με πολύ θέαμα.

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσέφεραν πλούσιο θέαμα με έξι τέρματα, πολλές φάσεις και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ, κάτι που σίγουρα άφησε ικανοποιημένους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Μόλις στο 5’ ο Θοδωρής Σαμαράς έβαλε μπροστά τον ΠΑΣ, όμως ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενουμένων Δημήτρης Σέλκος με δύο τέρματα στο 14’ και στο 23’ έφερε τούμπα το ματς, δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενος.

Με τον ίδιο τρόπο ο στράικερ των γηπεδούχων Αντώνης Λεμονάκης με δύο τέρματα στο 30’ και στο 59’ εφερε τούμπα το ματς για λογαριασμό του ΠΑΣ, όμως ο Δημήτρης Σέλκος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 87’ πάγωσε το γήπεδο, γράφοντας το τελικό 3-3 για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αλατζάς, Σιώνη Μ., Κουκούλης Δ.

9 σχόλια:

  1. Σονι και ντε να το πάρει το ματς η ξιφωνια οι κόκκινες αβέρτα όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικό παιχνίδι, συγχαρητήρια και στους δύο συλλόγους.
    Διαφήμιση του ποδοσφαίρου με εναλλαγές του σκορ.. ένα ματς που είχε τα πάντα εκτός από διαιτητές.. Τραγικοί με μια απλή λέξη..Οι Ελπίδες αδικήθηκαν σε τεράστιο βαθμό με τις διαιτητικές αποφάσεις,απίστευτα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΑΤΖΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΟΥΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλατζάς κατάφερε μετά την λήξη να διαμαρτύρονται και οι δύο ομάδες μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήστε τον Διαιτητή που ήταν απαράδεκτος,ο Κουκουλης που δεν προλαβαινε τους παίκτες, πάντα καθυστερημένος στις φασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα η διαιτησία να αδικεί τόσο πολύ μια ομάδα μοντέλο με νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Ελπίδες Προμάχων,πολύ ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Den grafete omws gia tis 4 kokkines kartes twn elpidwn k oti isofarise me 8 paixtes sto telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365